Miért félek ennyire a kalóriáktól? Miért nem merek többletben lenni?
A kérés költői volt, hisz valójában tudom, hogy miért félek kalóriatöbbletben lenni.
Kövér voltam, 40kg felesleggel, ezt leadtam másfél év alatt majd elkezdtem izmot építeni, de abbahagytam mert féltem, hogy visszajutok oda, ahol kezdtem.
183cm és 85kgosan kezdtem el "tömegelni", 8 hónap alatt +10kg sikerült, aminek nyilván nagy része zsír volt.
Most vagyok 83kg, viszont félek újra többletben edzeni, pedig így nagyon korlátozom a fejlődésem. Nem lehet sok a tzs%, kb 13-15%. Lassan 3 hónapja diétázom, 91kgról 83kg, mert szerettem volna egy alacsonyabb tzs%-ról építkezni, viszont fogalmam sincs, hogy most azért nem akarok még többletben lenni, mert nincs kockahasam, vagy pedig mert mentálisan ott van bennem a félelem a kövérségtől..
Jogosan látom magam még "kövérnek" így 183cm 83kgosan 2 év edzés után? Lehet értelme annak, hogy lemegyek olyan 75kgra, és onnan építkezek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!