Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért félek ennyire a kalóriák...

Miért félek ennyire a kalóriáktól? Miért nem merek többletben lenni?

Figyelt kérdés

A kérés költői volt, hisz valójában tudom, hogy miért félek kalóriatöbbletben lenni.

Kövér voltam, 40kg felesleggel, ezt leadtam másfél év alatt majd elkezdtem izmot építeni, de abbahagytam mert féltem, hogy visszajutok oda, ahol kezdtem.

183cm és 85kgosan kezdtem el "tömegelni", 8 hónap alatt +10kg sikerült, aminek nyilván nagy része zsír volt.

Most vagyok 83kg, viszont félek újra többletben edzeni, pedig így nagyon korlátozom a fejlődésem. Nem lehet sok a tzs%, kb 13-15%. Lassan 3 hónapja diétázom, 91kgról 83kg, mert szerettem volna egy alacsonyabb tzs%-ról építkezni, viszont fogalmam sincs, hogy most azért nem akarok még többletben lenni, mert nincs kockahasam, vagy pedig mert mentálisan ott van bennem a félelem a kövérségtől..

Jogosan látom magam még "kövérnek" így 183cm 83kgosan 2 év edzés után? Lehet értelme annak, hogy lemegyek olyan 75kgra, és onnan építkezek?

2023. máj. 7. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdődő testképzavar...
2023. máj. 7. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
#1, nem kezdődő, 2021 óta írogatok ide, már akkor is ezt kérdezgette állandóan, leírtuk neki hogy PSZICHOLÓGUS
2023. máj. 7. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Hanyszor irjatok mar ki kb ugyanazt
2023. máj. 7. 23:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Tőlünk hiába vársz választ, ezt magadban kell elrendezni. Egy depressziósnak se tudod bemagyarázni, hogy ne legyen búval bélelt. Belül kell valaminek változnia. Teljesen feleslegesen fárasztod magad ha azt hiszed, hogy majd valami külső dolog által megváltozik a hozzáállásod.
2023. máj. 8. 07:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!