Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A fiataloknak miért van...

A fiataloknak miért van lemaradva a mellizmuk?

Figyelt kérdés
megfigyeltem,hogy a korosztàlyomban(18-20)nem csak nekem van lemaradva a mellem, hanem a többi sràc 90%-ànak kb. van egy csomó olyan sràc,hogy tök van kerek,széles vàllai vannak,nagy karjai,meg széles hàta, de a mellkasa meg tök lapos oldalról, meg szemből nézve. és legalább 10-ből 7-8 izmos sràc fizikuma ilyen. nagyon ritkán làtok olyat ebben a korosztàlyban,akinek az a tényleg nagy mellizma lenne. de a többi testrésze meg simán van olyan fejlett,mint az idősebbeké. szerintetek ez miért van?
2023. máj. 7. 02:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Adottság, vagy egyoldalú fejlesztés.
2023. máj. 7. 02:48
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Mert szar a genetikajuk vagy szar az edzestervuk
2023. máj. 7. 03:01
 3/6 A kérdező kommentje:
létezik hogy szinte az összesnek akit én látam,szar a genetikája?nem lehet az,hogy ugye a mellnél nagyon fontos,hogy leszorítsuk a vàllat,és ne vàllból nyomjunj,és átveszi a válluk a nyomásokat. egy csomó olyan embert làtok,akik csak úgy lefekszenek a padra és nyomnak,mindeféle homorítás nélkül.
2023. máj. 7. 03:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy oldalra emelésben sok technika nem kell és simán el tudja vinni az illető bukásig a gyakorlatot.

Fekvenyomásnál jóval fontosabb a technika és kisebb az esély hogy bukás közelébe mész mert nem szeretnéd hogy rajtad maradjon a rúd.

2023. máj. 7. 08:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egyénenként eltérő, mármint, ezek a srácok jobb esetben 1-2 éve kezdtek el edzeni. Ha az én példámat nézzük: 2 éve edzek, ebből 7 hónap volt kalóriatöbblet. Szerinted ebben a 7 hónapban mennyit tudott nőni a mellem úgy, hogy az edzésem sem volt a helyén? :D 1-2 éves távlatokban kijelenteni, hogy valakinek rossz a genetikája az hülyeség.

Ha 5-10 évig normálisan edzel, kajálsz, alszol és úgy is szar a melled, akkor az valószínűleg genetika. Nekem is a mellem van lemaradva, de nem azért, mert rossz lenne a genetikám, hanem mert 2 év testépítésben (ahol 7 hónap volt érdemi többlet..) semmi. Valószínűleg a többi srácnak is ez a probléma. Idő kell mindenhez.

2023. máj. 7. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Furcsa, mert pasik sokszor imádják a mellet, de inkább a fiúk/férfiak edzenek rendesen mindenre, mint a lányok/nők.
2023. máj. 7. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!