Az ilyesmi bringák inkább gyerekeknek fiataloknak való, nem egy negyvenes férfinak?
2023. febr. 5. 17:42
1/5 anonim válasza:
Mivel ez egy gyerek bringa.
De semmiképp nem valami full igényes termék.
2/5 MGéza válasza:
Miért? Azért mert a 26-os méretet sokan gyerekeknek valónak tartják? Ha 24-es akkor már igen, gyerekméret de a nagyobb semmiképp sem.
3/5 anonim válasza:
Azért vannak még paraméterek amik gyermeki/fiatali vagy legalábbis alacsony felnőtti felhasználast sugallnak.
Geometria.
Terhelhetőség.
Alkatrészek.
4/5 MGéza válasza:
Hát, mondjuk a színezése is erősen gyerekbringát sugall így jobban megnézve, vagy nőinek lett szánva. Kedvenc kérdezőnk ez miatt már aggódhatna. :)
5/5 anonim válasza:
Klasszik monti arányai vannak. Ha ez méretre jó annak a negyvenes férfinak, aki menni akar vele, csak mondjuk leszarja a festését, akkor nyugodtan lehet használni. Mozgás az mozgás.
Nekem is 26-os montim van és én is negyvenes férfi vagyok, bár az enyém nem ilyen rikító színű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!