Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Az ilyesmi bringák inkább...

Az ilyesmi bringák inkább gyerekeknek fiataloknak való, nem egy negyvenes férfinak?

Figyelt kérdés
[link]
2023. febr. 5. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Mivel ez egy gyerek bringa.

De semmiképp nem valami full igényes termék.

2023. febr. 5. 19:29
 2/5 MGéza ***** válasza:
Miért? Azért mert a 26-os méretet sokan gyerekeknek valónak tartják? Ha 24-es akkor már igen, gyerekméret de a nagyobb semmiképp sem.
2023. febr. 5. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért vannak még paraméterek amik gyermeki/fiatali vagy legalábbis alacsony felnőtti felhasználast sugallnak.

Geometria.

Terhelhetőség.

Alkatrészek.

2023. febr. 6. 02:58
 4/5 MGéza ***** válasza:
Hát, mondjuk a színezése is erősen gyerekbringát sugall így jobban megnézve, vagy nőinek lett szánva. Kedvenc kérdezőnk ez miatt már aggódhatna. :)
2023. febr. 6. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Klasszik monti arányai vannak. Ha ez méretre jó annak a negyvenes férfinak, aki menni akar vele, csak mondjuk leszarja a festését, akkor nyugodtan lehet használni. Mozgás az mozgás.

Nekem is 26-os montim van és én is negyvenes férfi vagyok, bár az enyém nem ilyen rikító színű.

2023. febr. 6. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!