Az ilyen "droppszettekkel" is lehet fejlődni?
Ez olyasmi mint a superszett, de itt nem különböző izmokra végez az ember gyakorlatokat és még csak nem is egy izomra végez több gyakorlatot pihenő nélkül, hanem egy izomra végez 1 gyakorlatot csak nem pihen a sorozatok között. Én nagyon szeretek így edzeni a kisebb izmokra (tricepsz, váll, bicepsz). Például csigán letolást végzek x kilóval majd pár másodperc pihenővel ugyanazt megcsinálom egyel kisebb terheléssel.
Igazából még jobban el is fáradok így, mint a hagyományos módszerrel, legalábbis így érzem. Nagy izmokra (mell, hát, láb) nem végzek ilyen gyakorlatokat, csak kisebb izmokra. Sokszor mondják, hogy ne szuperszettezzen az ember, de ez a koncepció azért kedvezőbb a szuperszetteknél igaz?
Nagyon szeretem így csinálni és nem szeretném hagyományosan, remélem ez is tud hatékony lenni.
ez vetkőző sorozat.
néha belefér ha nagyon meg akarod tolni az edzést, de rendszeresen butaság naturálon.
többet ér 30kilóval csinálni 3sorozatot pár perces pihenőkkel mint 30-al, 25-el,18-al 1-1szetteket pihenő nélkül.
de ha mindenképp csinálni akarod akkor csináld úgy mint a 3-as válaszoló hogy csak az utolsó szettnél
"néha belefér ha nagyon meg akarod tolni az edzést, de rendszeresen butaság naturálon."
Jó de nekem a fő kérdésem, hogy ezzel is lehet fejlődni, ugye? Mert én alapvetően szeretem és túl régóta csinálom, hogy változtatni akarjak.
Tehát mondjuk tegyük fel ez kevésbé hatákony mint a sima, dfe ezzel is lehet fejlődni, ha rendszeresen csinálom? Úgy vettem le, hogy sokat fejlődtem, pedig így tolom rendszeresen és nincs kedvem a kisebb izmokra máshogy edzeni már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!