Mit szoktatok utolsó étkezésként (vacsorára) enni? Hánykor van az utolsó étkezésetek?
"Mit szoktatok utolsó étkezésként (vacsorára) enni?"
Mindig mást. Változatosan táplálkozom én is, és az ügyfeleim is, nincsen fix kötelező vacsora.
"Hánykor van az utolsó étkezésetek?"
Nagyjából 2-3 órával lefekvés előtt.
Én szendvicset szoktam valamilyen gyümölccsel.Szendvicsben általában kolbász/sonka,sajt,uborka,tojás van,a gyümölcs legtöbbször kivi,alma,körte.
Mivel műszakozok vàltozó mikor van,általában lefekvés előtt 30 perccel.
Napi 5-ször eszek tegyük hozzá,szóval ez nem vacsorának számít de ez az utolsó étkezés
Nállam nincs időpont.Attól függ mennyire vagyok éhes es előtte menyit ettem.
Pld ha 2 óra körül irgalmatlanul bepakoltam előfordul hogy este 9 kor egy halat letolok vagy egy turmixot.
Nagyjából a napi 4-5 kissebb nagyobb etkezés megvan,de nem nézek órát vagy ilyesmit.
Csirke+rizs+zöldséget szoktam este 8-10 körül úgy, hogy 10-11 körül fekszem le.
Napi 5 rendes étkezés megvan, reggelire zabpehely hússal, tízórai és uzsonna teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvics mustárral, csirkével, zöldséggel, ebéd és vacsora csirke+rizs.
Épp most eszem sajtos melegszendvicset.
Lefeküdni éjjel 11-12-kor fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!