Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Borszéki Péter (három harmad)-...

Borszéki Péter (három harmad)-ról mi a véleményetek? Hiteles?

Figyelt kérdés

Érdemes adni a szavára?

Illetve megérné befizetni étrendre illetve edzéstervre?

2023. ápr. 18. 17:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ebből már ki is derült, hogy sokkal inkább pénzleső a csávó, mint hiteles szakember.
2023. ápr. 18. 18:18
 2/23 anonim ***** válasza:
94%

Nőjjetek ki abból, hogy megmondóemberek szavára és véleményére akartok adni, legyen az politika, gazdaság, kultúra, vagy akár testépítés. Ne az legyen a lényeg, hogy XY-nak, DietGainznek, Torma Valentinnek, vagy Borszéki Petinek mi a véleménye erről vagy arról, hanem hogy mit mond a valóság, mit mond a biológia, mit mond a tudomány, mit mondanak a tények. Borszéki Peti mi a véleménye a fehérjebevitelről? Kit érdekel? A tanulmányok szerint 1,5-2,0 g/tskg fehérje bőven elegendő egy naturál erősportoló számára. Ez Borszéki Peti véleménye is? Egyezik a tanulmányokkal? Akkor tök jó. Nem? Akkor szevasz! Vegyétek ki a kezeteket a biliből, és tanuljatok meg tanulni, tanuljatok meg saját információkat szerezni a világról.

"megérné befizetni étrendre illetve edzéstervre?"

Sosem tartom jó ötletnek YouTube fitnesz influenszereket felbérelni személyi edzőként, legyen az bármelyik. Továbbá rossz híresztelések szerint Borszéki Peti is előszeretettel szokta a sablon edzésterveket, a sablon étrendeket, a sablon 1500 kalóriás netes bullshiteket eladni nem kevés pénzért, amit a brandjével és a tudományoskodó fellépésével tud palástolni. Vannak az országban olyan edzők, akiknél job helyen lenne a lóvéd.

2023. ápr. 18. 18:22
 3/23 anonim ***** válasza:
83%

Én csak az nem értem sokszor, hogy a "Dr", amit minden videója előtt elmond, az miért releváns bárki számára is, hisz jogból doktorált.. :D jog - testépítés? Szerintem 2 különböző dolog.

Egyébként a 2#-nek igaza van.

Ha valaki a tudománnyal egyetért, akkor tök jó, nem mond baromságokat, ha nem ért egyet vele és ennek ellenére is híreszteli a hülyeségeit, akkor nem jó, ne kövesd.

Háromharmad, Torma Valentin, DietGainz hármas szerencsére azokat próbálja átadni, amit a tudomány állít, szóval ilyen szempontból hitelesek.

Viszont, étrendet soha, senkitől nem vennék. Háromharmadról én is hallottam pár dolgot, hogy előszeretettel adja a sablon 1600 kalóriás étrendjeit mindenkinek, aztán a kliens meg örül, mert lefogyott vele.. Valójában pedig, ha valaki megtanulja azt, hogy legyen meg X kalóriád, azon belül X fehérjéd, akkor ugyanott van, mintha sok sok ezer forintot kiad csoda étrendekre..

Mert tényleg ez a titok: X kalória, azon belül X fehérje. Ennyire van szükséged.

Edzéstervet még talán vennék, de az meg nem online lenne, hanem egy olyan élethelyzetben, ahol tényleg személyesen felméri az edző a képességeidet, regenerációs igényed, és majd az alapján kísérletezgetünk együtt, hogy mi az optimális számomra. (Merthogy az edzősködés az kísérletezgetés gyakorlatilag. Egy edző sem csodaszer, de vele kevesebbet tévedhetsz, mint nélküle)

Persze, ha versenyszintű céljaid vannak, akkor érthető az étrend és edzésterv, de akkor pedig ne háromharmadtól..

2023. ápr. 18. 19:06
 4/23 anonim ***** válasza:
79%

Mi az, hogy hiteles? Miben? Feldob random témákat amiknek magadtól is bármikor utána tudnál amúgy nézni. Nagyrészt régi "dogmákat" támad meg, vagy tévhiteket oszlat el, nagyrészt a témája a kcal deficit, NO bro split, és szükséges fehérje mennyisége. Ezeket pedig általában néhány tudományos kutatással támasztja alá. Most itt minek kéne hitelesnek lennie? Neten talált infókról beszél.

Étrendet, edzéstervet, edzős appot nem éri meg előfizetni. 2023-at írunk, amit nem találsz meg magad a neten az kb nem létezik. Étrend abszolút nem értelmezhető nekem. Kcal deficit = fogyás, kcal plusz = hízás. Itt mi a kérdés? Arról nem is beszélve, hogy valaki mutatta az étrendet amit kapott konkrétan zabpehely, banán, zsömle volt a nagy része.

Edzéstervnek sem látom értelmét, így neten keresztül nulla kontroll mellett. Eennyi erővel össze rakhatsz magadnak is egy edzéstervet, vagy kereshetsz egy mintát. A bontásodon amúgy sem fog sok múlni.

Naturál hobbi szinten amúgy is az elején kb akármit csinálsz szinte hétről hétre fejlődsz.

Az összes testépítő youtuber influencer az emberi lustaságra, az azonnali eredmények hajhászására épít.

Nekem amúgy Borszékivel szember a Dr prefix használata is eléggé ellenszenves

2023. ápr. 18. 19:23
 5/23 anonim ***** válasza:
65%
Megnéztem több videóját. Tárgyi tévedései vannak sajnos. Kerüld
2023. ápr. 18. 19:30
 6/23 anonim ***** válasza:
88%

"Háromharmad, Torma Valentin, DietGainz hármas szerencsére azokat próbálja átadni, amit a tudomány állít"

Sajnos azok a kijelentéseik, poszjaik, videóik jók, amikor tényleg egy tanulmányt mutatnak be, egyébként ők is tudnak akkora bro science baromságokat, és tudáshiányos ökörségeket mondani, hogy az hihetetlen. Pláne mostanában, amikor már valójában tök mindegy, mit mondanak, miről posztolnak, miről csinálnak videót, mert van egy követői bázis, aki kritika nélkül úgyis benyeli mindenüket. Magyar nyelvterületen tényleg egyedül csak a Power Builder brigád tud szakmailag kifogásolhatatlan tartalmat gyártani, és tudást átadni. Hallgassátok meg a Power Builder csatornán a legutóbbi edzői meeting felvételét, aztán nézzétek meg egy Borszéki Peti videót. Sportelméleti szempontból ég és föld, összehasonlíthatatlan a minőség különbsége.

2023. ápr. 18. 19:38
 7/23 anonim ***** válasza:

Sok hülye tudományos cikkről beszél.

Ő csak követőket gyűjti, kell a pénz.

2023. ápr. 19. 02:04
 8/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom ki ez a csávó.Nem látom rajta, hogy köze lenne a testépíteshez.

Ezzel az erővel a szomszédpistabatól is vehetsz edzestervet meg krumplit hagymát mert őstermelő.

2023. ápr. 19. 12:31
 9/23 anonim ***** válasza:
36%
Konstantin sokkal hitelesebb.
2023. ápr. 19. 16:01
 10/23 anonim ***** válasza:

"Sajnos azok a kijelentéseik, poszjaik, videóik jók, amikor tényleg egy tanulmányt mutatnak be, egyébként ők is tudnak akkora bro science baromságokat, és tudáshiányos ökörségeket mondani, hogy az hihetetlen. Pláne mostanában, amikor már valójában tök mindegy, mit mondanak, miről posztolnak, miről csinálnak videót, mert van egy követői bázis, aki kritika nélkül úgyis benyeli mindenüket. Magyar nyelvterületen tényleg egyedül csak a Power Builder brigád tud szakmailag kifogásolhatatlan tartalmat gyártani, és tudást átadni. Hallgassátok meg a Power Builder csatornán a legutóbbi edzői meeting felvételét, aztán nézzétek meg egy Borszéki Peti videót. Sportelméleti szempontból ég és föld, összehasonlíthatatlan a minőség különbsége."

Azért példákat is mondhattál volna, mikor mond hülyeségeket, nem vagyok gondolatolvasó és nem tudom.

2023. ápr. 21. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!