Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A koxoló testépítők miért...

A koxoló testépítők miért szóljak meg az átlagembert, h tömi magába a szemetet, holott ők meg a mérget?

Figyelt kérdés
Sok koxoló testépítőtől hallottam már h mennyi ember “szemét kaján” él, meg túl sok alkoholt isznak stb. Érdekes azt egyikük sem tette hozzá, h ők meg szúrják magukat illegális szerekkel, amik nem hosszú évek de akár 1-2 kúra után is maradandó károsodást okozhatnak. Ez sztem óriási képmutatás és szánalmas.
2023. ápr. 11. 18:25
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Lenézően, lekezelően beszélnek az átlagról h mennyire egészségtelenül élnek. Ők meg szúrják a tesztót meg stb. Miért nem lehet bevallani h ok én sem élek úgy ahogy kéne, ők is tönkre teszik magukat.
2023. ápr. 11. 18:30
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Rengeteg szteroidot használó testépítőt ismerek, akik soha nem szóltak be senkinek amiatt, mert "szemétkaját" ennének, szóval nem hinném, hogy a kijelentésed általánosan igaz. Ha legközelebb ezt hallod, látod, tapasztalod, akkor ne egy kérdést írj ki a gyakorikerdesek.hu-ra, hanem inkább kérdezd fel azt a koxoló testépítőt. Vagy ezt valami komplexusból kifolyólag csak jó érzés volt kiventillálni magadból?
2023. ápr. 11. 18:31
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
unatkozik azt nem bírt eredetibbet kitalálni.Mifelénk se hallottam/láttam még sehol soha ilyet
2023. ápr. 11. 20:10
 4/19 anonim ***** válasza:
42%

Hát én rendszeresen hallottam testépítőktől a "szemét kaja" kifejezést, úgyhogy szerintem van alapja annak, amit ír. És sokszor olyan ételekre is, amelyek amúgy nem egészségtelenek, csak nincsenek a látókörükben, vagy konkrétan nem illeszthetőek az ő étrendjükbe.

A legviccesebb nem is a profiknál, félprofiknál, hanem mikoe koca gyúró barátunk mindent szid, amit ő nem eszik, aztán a legszarabb sarki gyrososnál megeszik bármit.

2023. ápr. 11. 22:11
 5/19 anonim ***** válasza:
37%

"Rengeteg szteroidot használó testépítőt ismerek, akik soha nem szóltak be senkinek amiatt, mert "szemétkaját" ennének, szóval nem hinném, hogy a kijelentésed általánosan igaz. Ha legközelebb ezt hallod, látod, tapasztalod, akkor ne egy kérdést írj ki a gyakorikerdesek.hu-ra, hanem inkább kérdezd fel azt a koxoló testépítőt. Vagy ezt valami komplexusból kifolyólag csak jó érzés volt kiventillálni magadból?"

Én Füzessytől viszont azért hallottam gyorsétkezdék szidását, ráadásul konkrétan a saját filmjükben amikor elsétált mellette egy kövér nő ott kezdte el zsírdisznózni, meg hogy nem húz cipzárt a szájára, még az operatőrnek is oda kellett közelíteni, hogy jól bemutassa a zsírdisznót, hpgy ez lesz a következménye annak, aki hát olyan, amilyen ő.

Másik adásban Füzessy és Dr Görény lassan már úgy beszél a szteroidozásról, mintha az egészséges vitamin lenne. Hogy nem emelik ki a szteroidok pozitív hatásait. Hát könyörgöm, mert egy nem beteg embernél nincsenek semmiféle egészségügyileg pozitív hatásai, csak negatívak, az meg nem szükséges az egészséghez, hogy felpakolj +xy kiló izmot.

Amin én kiakadok, hogy testépítők (költői túlzással) minden videójukban megkülönböztetik magukat az "átlagemberektől". Én Hosszú Katinkát pl utálom, de sose hallottam se tőle se egyik másik úszótól se se semmilyen olimpikontól, hogy én vagyok a nem átlag ember, aki meg nem úszó/ nem olimpikon, az meg a nem átlag ember.

A testépítés különc sport, a külsőről szól, el kell ismerni, ilyen téren ez a sport más. De a testépítőknek nem kell okosnak lenniük, se semmilyen komoly mentális teljesítményt nyújtaniuk, ráadásul nem is gazdagok legtöbbször, mert egy sztárfocista is lehet hülye mint a segg, de évi 20-30 millió (vagy több vagy kevesebb) euróval azért ő ezek ellenére már nem átlagember.

Eléggé beképzeltek a testépítők, valljuk be.

2023. ápr. 12. 00:08
 6/19 anonim ***** válasza:
38%
Akarom mondani ők a nem átlag ember, aki meg nem úszó/nem olimpikon, ő meg az átlag ember. **********
2023. ápr. 12. 00:09
 7/19 anonim ***** válasza:
53%
Ezt ugyanugy nyomja kokszos meg natural versenyzo is aki versenydietaba van. Sot am koxal konyebben felre lehet enni.
2023. ápr. 12. 07:12
 8/19 anonim ***** válasza:
89%

nekem is csak füzessy ugrik be hirtelen de az egy gyökér.

de pl király lacitól, vagy molnár petitől, kiss jenőtől stb stb soha nem hallottam ilyesmit.

2023. ápr. 12. 07:22
 9/19 NTBS ***** válasza:
83%
Mert nem túl okosak.
2023. ápr. 12. 09:36
 10/19 anonim ***** válasza:
83%

"nekem is csak füzessy ugrik be hirtelen de az egy gyökér.

de pl király lacitól, vagy molnár petitől, kiss jenőtől stb stb soha nem hallottam ilyesmit."

Füzessy tényleg gyökér, a legtöbb testépítő nem csinála ezt, de hogy a legtöbben beképzeltek, az tény és való.

Én nagyon sokáig nem néztem testépítős videókat, de költői túlzással minden videóban átlagemberezik azokat, akik nem gyúrnak. Holott semmi sincs bennük, ami miatt társadalmilag ők ne lennének átlagemberek. De hát aki testépítő, az magasabb rendű faj. Hosszú évekig nem igazán néztem testépítős tartalmakan, nemrég felmentem shop builder csatornájára, már az első videóban ment az átlagemberezés.

Pedig a legtöbb nem okos, nem is gazdag, csak egy kokos (kokszos) állat.

2023. ápr. 12. 12:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!