Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van az, hogy amikor...

Miért van az, hogy amikor tömegelsz mindenki csak a pocakod veszi észre és mást nem?

Figyelt kérdés
És azt hiszik kövér vagy.
2023. ápr. 9. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Mert bolondok, mindenki ezzel a kövérséggel van elfoglalva, mintha nem is lenne más probléma az életben.
2023. ápr. 9. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Hát nem tudom én amikor tömegeltem, ugyan több zsír volt rajtam, de nem lettem pocakos.

Ha konkrétan hasat növesztessz akkor ott már alapból gond van, az azt jelenti hogy túl gyorsan tömegelsz.

Havi fél-1 kg nál(1 akkor ha nagyon kezdő vagy) nem érdemes többet felszedni mert annak a nagyrésze már csak zsír lesz.

2023. ápr. 9. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Mert az emberek többsége rosszindulatú.
2023. ápr. 9. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Mert mindenhol romszáraz kamu naturálok az ideálok a közösségi felületeken, így értelemszerűen minden embernek a kockahas elvesztése tűnik fel a leghamarabb.
2023. ápr. 9. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
mert ha leszólnak elterelik a figyelmet magukról
2023. ápr. 9. 16:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!