Miért vannak szinte kihalva a konditermek péntekre?
Figyelt kérdés
Hétfönként lépni nem lehet, olyan sokan vannak. Csütörtökön vannak kevesebben. Pénteken meg már alig. (Szokásos munkaidö utáni idöszak, kb du. 4-5 órától.) Ennek mi az oka? Ezt komolyan minden kondiban megfigyeltem, ahova eddig huzamosabb ideig jàrtam... 🤣
Persze a hétvége nem számít, mert akkor ott az egész nap, eloszlanak az emberek. 😄
2023. márc. 31. 19:57
2/7 anonim válasza:
Érdekes, ahová én járok terem, ma voltunk szerintem a legtöbben, pedig ide járok már egy jópár hónapja.. Ahány terem, annyi "szokás".
3/7 anonim válasza:
Flex friday van. Nálunk szoktak lenni rendesen, bár nem mindig.
4/7 anonim válasza:
A mi termünkbe pl hétfőn szinte egyedül van az ember pénteken meg déltől elindul a feltöltődés és péntek du 2 körül.teltház
5/7 anonim válasza:
Mert mindenki iszik, bulizik, csajozik/pasizik, szexel.
7/7 anonim válasza:
Valószínűleg olyan terembe jársz, ahol sok az egyetemista, nekik jó részük hazamegy pénteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!