Milyen otthoni lehetőségeim vannak?
Leadtam 20 kilót. Iszonyat puha vagyok. Milyen otthon vagy a szabadban végezhető mozgásformával tudnék a leghatékonyabban feszesíteni.
35/N
Az 1-es miért lett lepontozva?
Nevetséges, hogy itt kb. mindenkinek a sport kimerül a kondiban és más sportot, ahol esetleg nem az abszolút erő elérése a cél és nem lehet 30 kg izmot felszedni, hanem csak 15öt le van szólva.
Nem értek az otthoni edzésekhez, de alapvetően súlyzós gyakorlatok, guggoláss, kitörés, kargyakorlatok szabadsúlyokkal. Ha szabadban edzel, akkor tényleg street workout, de a súlyzós edzés jobb annál.
Súlyzós edzés a legjobb, főleg teremben, de otthon is megoldható ez az.
Ha rám hallgatsz, gumiszallagos bohóckodást jobb el se klezdeni. Bár az is tud használni valamennyit, de a legtöbb nő a gumiszallagtól várja a csodát, a nagy súllyal végzet gyakorlatok derogálnak nekik.
Nem tudom, hogy te hogyan állsz hozzá persze. De a semminél a gumiszallag is jobb.
"Az 1-es miért lett lepontozva?
Nevetséges, hogy itt kb. mindenkinek a sport kimerül a kondiban és más sportot, ahol esetleg nem az abszolút erő elérése a cél és nem lehet 30 kg izmot felszedni, hanem csak 15öt le van szólva"
Mért mivel a legjobb feszesíteni és izmot felszedni? Nem csak a kondi létezik és sok suttyó jár gyúrni, de attól még a súlyzózás a best feszesíteni és izmot felszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!