Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezért érdemes komolyan csináln...

Ezért érdemes komolyan csinálni a testépítést?

Figyelt kérdés

[link]

Vidéken sok helyen láttam ilyet kocsában diszkókban.

Aki izmosabb volt,vissza sem mert állni.

Pedig ezért kezdenek edzeni hogy erősebbek,szívósabbak legyenek.

2023. márc. 11. 13:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Te is szerepelsz a videóban?
2023. márc. 11. 14:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Azért nem értem,mert felénk is mindenkitől ezt hallom,edzeni kell hogy erős izmos legyek.

Na most akkor nincs is ennek semmi gyakorlati haszna?

Mielőtt félreértenétek,karatézni járok,heti egyszer súlyzózok.

Igaz rajtam annyira nem látszódik,de azért annyiban nem hagynám ezt,ami a videóban van.

2023. márc. 11. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki azért jár a terembe, hogy ő lehessen a jampi a szórakozóhelyen, hanem mert tetszik nekik a fizikum amit el lehet érni illetve élvezik magát az edzést.
2023. márc. 11. 14:41
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
kérdező neked miért ez a véleményed arról aki edz?miért ebben a síkban gondolkozol?
2023. márc. 11. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Szórakozóhelyeken garantáltan többen fognak "beléd állni" ha izmos vagy. Engem 60 kilósan a kutya sem vett észre diszkókban, a haveromat aki már akkor nagydarab volt rendszeresen kikezdték, bár ez inkább vidéki helyekre jellemző tapasztalatom szerint, egy nagyvárosban ahol az emberek 99%-a ismeretlen egymásnak, ott kisebb az esélye annak is hogy kikezdjenek.
2023. márc. 11. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
A videó meg van játszva. Jó reggelt kívánok!
2023. márc. 12. 06:16
 7/9 anonim ***** válasza:

A videó valószínűleg tényleg egy megjátszott cringe szar, de egyébként a lökés után egyből vége is van. Mi van, ha mégse megjátszott, és a valóságban ezután a három gyúrós (vagy csak egy közülük) úgy elverte a lökdöső gyökeret, hogy az kórházban kötött ki? Tele van a net olyan "gone wrong prank" videókkal, ahol a dolog nem volt megjátszott, és utána a kitaláló nagyon csúnyán járt.

Egyébként a kérdést nem értem. Attól még maradhatsz alul egy balhéban, mert izmos vagy. A balhék megnyeréséhez személyiség, pacek, tök, dominancia, erélyesség, beleállás és jó konfliktuskezelés szükséges. Ha ez nincs meg, akkor hiába vagy kigyúrva, inasba fognak tenni. Az a veszélyes, ha ezek a tényezők adottak, és még izmos/erős is vagy. Én például nem vagyok egy Phil Heath, de erőemelő versenyző vagyok, 260 kilót húzok fel, van rajtam izom, van bennem power, úgyhogy ha engem meglökne egy ilyen giliszta, akkor önvédelemből úgy megrángatnám, hogy beszarna.

2023. márc. 12. 12:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért mert izmos valaki, attól még egy 70 kilós gyors és ügyes srác lazán kiütheti, de amúgy ha hárman támadnak rád, akkor lehetsz te a világ legtechnikásabb embere akkor is leverhetnek lazán.

Amúgy meg ma a konditerem divatsport, te lehetsz az egy a 10 kigyúrt jampi között a szórakozóhelyen.

2023. márc. 12. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez megjatszott, van egy csomo ilyen videoja 😅 Amugy a testepites az esztetikarol szol.. azthittem egyertelmu hogy a sulyzos edzestol nem tanul meg az ember bunyozni. Erot viszont hoz boven az utcan meg szabalyok sincsenek
2023. márc. 13. 04:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!