Ezért érdemes komolyan csinálni a testépítést?
Vidéken sok helyen láttam ilyet kocsában diszkókban.
Aki izmosabb volt,vissza sem mert állni.
Pedig ezért kezdenek edzeni hogy erősebbek,szívósabbak legyenek.
Azért nem értem,mert felénk is mindenkitől ezt hallom,edzeni kell hogy erős izmos legyek.
Na most akkor nincs is ennek semmi gyakorlati haszna?
Mielőtt félreértenétek,karatézni járok,heti egyszer súlyzózok.
Igaz rajtam annyira nem látszódik,de azért annyiban nem hagynám ezt,ami a videóban van.
A videó valószínűleg tényleg egy megjátszott cringe szar, de egyébként a lökés után egyből vége is van. Mi van, ha mégse megjátszott, és a valóságban ezután a három gyúrós (vagy csak egy közülük) úgy elverte a lökdöső gyökeret, hogy az kórházban kötött ki? Tele van a net olyan "gone wrong prank" videókkal, ahol a dolog nem volt megjátszott, és utána a kitaláló nagyon csúnyán járt.
Egyébként a kérdést nem értem. Attól még maradhatsz alul egy balhéban, mert izmos vagy. A balhék megnyeréséhez személyiség, pacek, tök, dominancia, erélyesség, beleállás és jó konfliktuskezelés szükséges. Ha ez nincs meg, akkor hiába vagy kigyúrva, inasba fognak tenni. Az a veszélyes, ha ezek a tényezők adottak, és még izmos/erős is vagy. Én például nem vagyok egy Phil Heath, de erőemelő versenyző vagyok, 260 kilót húzok fel, van rajtam izom, van bennem power, úgyhogy ha engem meglökne egy ilyen giliszta, akkor önvédelemből úgy megrángatnám, hogy beszarna.
Azért mert izmos valaki, attól még egy 70 kilós gyors és ügyes srác lazán kiütheti, de amúgy ha hárman támadnak rád, akkor lehetsz te a világ legtechnikásabb embere akkor is leverhetnek lazán.
Amúgy meg ma a konditerem divatsport, te lehetsz az egy a 10 kigyúrt jampi között a szórakozóhelyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!