Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyiből jön ki a havi kajátok?

Mennyiből jön ki a havi kajátok?

Figyelt kérdés

Mennyit költötök havonta kajára?

Általában miket esztek?

Mennyi a napi kalória szükségletetek?

2023. márc. 5. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Rendelem az ebédem+vacsorám, így havi ~50-60 közt, de a napi kalória szükségletem sem túl sok 1600-1700.

A rendelés miatt nagyon változatosan eszem, de általában valami fehérje dúsat kevés szénhidráttal, plusz a reggelim mindig zabkása, nasinak pedig zöldségek, egyszer-kétszer chips amiről én nem tudok lemondani :D

23/N, 170cm 52kg.

2023. márc. 6. 10:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Uhh,nekem 2x annyi a napi kalória szükségletem xd

Mondjuk én 190cm vagyok és 90 kiló

2023. márc. 6. 10:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy havi 180-200 ezer nekünk simán elmegy kajára, de nálunk nem csak én, hanem a feleségem is versenysportoló, úgyhogy nekünk nagyon nagy fókusz van az étrenden. Ráadásul van egy gyerekünk is, aki elképesztő mennyiségeket meg tud enni, plusz nem az ország legolcsóbb környékén élünk, amit az inflációs válság csak még jobban kiélez. És hogy mit eszünk, hát mindig mást. Kiegyensúlyozottan és változatosan táplálkozunk. Az mindig szempont, hogy legyen a tányéron minél több fehérjeforrás, illetve hogy a növényi élelmiszerek domináljanak, amire elsősorban a mikrotápanagok szempontjából van szükség. Most hétvégén például darált marhából készítettem bolognai spagettit zellerrel, répával és gombával, mellé pedig zabáltam a savanyúságokat. Előtte tepsis pulykamell ettünk napokig bulgurral és rántott karfiollal. Így is nézhet ki egy gyúrós étrendje, nem csak a "zab, tojás, csirke" kombó létezik.
2023. márc. 6. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!