Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erre mi a magyarázat, miért...

Erre mi a magyarázat, miért gyógyult meg a vállam?

Figyelt kérdés

Push/Pull/Leg felbontásban edzek. Tegnap Push nap volt, tehát leedzettem a nyomó izmokat (mell, váll, tricepsz).

Mellről nyomás közben megfájdult a bal vállam és utána egész nap fájt, a karomat is nehezen tudtam felemelni.

Ma reggel is éreztem reggel a fájdalmat, tehát nem múlt el másnapra.

Azonban most letoltam egy Pull edzést, azaz a húzó izmokat megedzettem (hát, hátsóváll, bicepsz) és teljesen elmúlt a fájdalom, full normálisnak érzem, mintha mi sem történt volna vele.

Ez mitől van, hogy hogy meggyógyította a vállamat az, hogy csináltam egy kis hát, hátsóváll és bicepsz edzést?

2023. febr. 13. 12:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert az csak valami kisebb rándulás volt. Én kb. 1 éve húztam meg a vállam a fekve nyomás közben mert úgy edzettem mint egy idióta, az se volt rendes sérülés de 1-2 hónapig nem tudtam fekve nyomni.
2023. febr. 13. 16:11
 2/2 A kérdező kommentje:

De ez mitől van, hogy reggel is éreztem, de ahogy átmozgattam magam, az ellenkező izmokat (húzó) megedzettem, úgy el is múlt?

Szerintem ha nem edzettem volna, akkor még mindig érezném.

2023. febr. 13. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!