100 kg-os felhúzás milyennek számít egy 70kg-s nőnek?
Figyelt kérdés
Kb fél éve edzek.
Tegnap maxoltam, kicsit csalódott vagyok.
Nem vagyok türelmetlen, tudom hogy van még hova fejlődni de azért többet akartam.
2023. jan. 26. 23:20
11/20 anonim válasza:
9. Már miért ne lehetne. Én 65 kiló vagyok és kb. első próbálkozásra ment 80 kiló. És arra is itt mindenki azt mondta, hogy nem egy nagy szám, de most már csak kezdem azt hinni, hogy csak szeretitek leszólni a nőket.
12/20 anonim válasza:
#11 Gratulálok, az elsőre szép teljesítmény nőként! 💪🏻☺️
Mostanában hány kg-al megy?
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Véleménytől függetlenül, senkit nem pontoztam le, de főleg a linkeknek örültem, hasznosak voltak.
2023. jan. 28. 13:06
14/20 anonim válasza:
Szuler eredmeny. Csak igy tovabb :)
15/20 anonim válasza:
Ha naturál vagy,akkor elég jó.Egyébként meg ne legyél túl nagyravágyó,az ízületeid meg fogják hálálni.
16/20 anonim válasza:
Ne nézegess ilyen oldalakat amiket küldtek, mert ezeken mind a kokszos teljesítmények alapján vannak a szintek. Egy nő minimális kokszal 3-4 szeresére tudja növelni a natur izomerejét, szóval ezért van hogy vékonyabb lányok közel 200 kilót is húznak. 100 kiló 70 kilósan nagyon jó koksz nélkül.
17/20 anonim válasza:
Azért az vicces, hogy olyan vélemény is van, hogy nagyon gyenge, megolyan is, hogy egy nő sem húz fel a teremben ennyit. Btw nekem is ennyi a maxom most, 60 kilós nőként.
18/20 anonim válasza:
17-es arra hallgass aki azt irja hogy jo. Aki szerint ez nokent kezdo teljesitmeny az troll
19/20 anonim válasza:
Be lettek linkelve a táblázatok, azok alapján jónak mondható. Aki szerint nem jó eredmény, az küldjön helyettük olyan táblázatot, ami szerinte reálisabb, mint a megjelöltek.
20/20 anonim válasza:
A legtöbb nő edzése megáll a popsizgatásban, ergo ez szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!