Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik irányvonalat kövessem?...

Melyik irányvonalat kövessem? Kép a leírásban.

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyi lehet a testzsírom? Ti mit csinálnátok a helyemben? Tömegelnétek, vagy szinten tartó kalóriával edzenétek, esetleg enyhe kalóriadeficittel és magas fehérjebevitellel edzenétek?

Rólam: 25 éves vagyok 194 cm és 92 kg. 2 hónapja edzek.

[link]

2023. jan. 26. 11:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocs a fotó nem a legelőnyösebb, de ez van csak.
2023. jan. 26. 11:28
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

Na van itt egy jobban szemléltető fotó. Elvileg 21 százalék a testzsírom. Mit kezdjek magammal?

2023. jan. 26. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Tömegelnék,kevesebb kalória plusszal.
2023. jan. 26. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben felmennék 110 kg környékére és onnan szálkásítanék először. Hatalmas ember vagy, ennyi mehet neked. A hasadat nem tudom, hogy behúzod és ráfeszítesz, vagy elengedve ilyen lapos. Amennyiben nincs behúzva, felesleges drasztikusan szálkásítani
2023. jan. 26. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Kizárt dolog, hogy ez 21% tzs legyen! Tömegelned kéne, én a 177 centis magasságommal nehezebb vagyok nálad.
2023. jan. 26. 16:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi. Rá van feszítve a hasra.

Ha elernyedek akkor van egy kis has.

2023. jan. 26. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen,de nincs olyan hogy "helyi zsírégetés"...

Tömegelj ahogy írtam/írták az előbb. Nem muszáj durva tömegelés hatalmas kcal plusszal. Ahogy szedsz fel izmot úgy változik a testösszetételed is, és a hasad is másképp fog hatni.

2023. jan. 26. 23:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Edzzél ecsém, mi mást
2023. jan. 27. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!