Ez hogy lehetséges?
Januar 20-an 73kg voltam ma januar 24-en csak 71
Ezt hogy?
A masik hogy iszom a tomegnovelot es miota iszom alap helyzetbe nagyon minimalisan nagyobb a hasam viszont ha kinyomom akkor mintha terhes lennek olyan ez lehetseges attol?
Szerintetek valtsak hazi turmixra a tomegnovelorol? Kajat nem nagyon tudom meg oldani szoval ez a ket lehetoseg jatszik.
Ja es 16/f
1200-1700 kozott mozog a napi kaloria bevitelem es szerintem 2000-2500ra lenne szuksegem hogy ne drasztikusan hizzak🤷🏻♂️
Napi 100gr feherjevel mar fejlodhetnek elvileg de ugye nincs meg annyi csak ilyen 40-50gr feherje
Tehát kalóriadeficitben vagy, és 40 gramm fehérjét viszel be naponta, és az a kérdés, hogy miért fogysz? Szerinted?
Az a baj, hogy most egy 16 éves otthon lakó gyereknek mit tanácsoljunk? Egyél többet, tartsd be a sporttáplálkozás szabályait? Nem te főzöl magadra, nem te vásárolsz be, és a többi. Ha nem akarod plusz kiadásokba verni anyukádat (márpedig a sporttáplálkozás szép nagy plusz kiadás egy ilyen inflációban), akkor intézd a saját étrendedet, és akkor fejlődni fogsz (már ha adott a progresszív súlyzós edzés).
40 gram fehérjét viszel be?
ez csak becslés volt mi? mert ezt azért kétlem
fehérje szinte mindenben van
húsban, tojásban, rizsben, tésztában, tejben, joghurtban, sajtban, kenyérben, de még egy zacskó csipszben is van5-6 g
+azt az 1200kalóriát is nagyon kevésnek érzem
1200-1700 kalória?
1200 az konkrétan a minimum. 40-50 kilós lányok is lazán megesznek annyit.
1700 is semmi a súlyodhoz képest... Főleg, hogy mozogsz mellé.
5 kilóval könnyebb vagyok nálad, és 3000 kalórián szenvedek azzal, hogy nagy nehezeb némi zsírt is pakoljak magamra. Ne aggódj, nem fogsz te hízni 2000-2500 kalóriától drasztikusan, sportolás mellett az szimpla súlytartás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!