Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy kell pontosan szedni a...

Hogy kell pontosan szedni a Kreatin Monohidrátot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Belevágtam a testépítésbe, és szeretnék Kreatin Monohidrátot is szedni. De mi a helyes módja? Olvastam olyat, hogy reggel éhgyomorra kell fogyasztani, máshol az volt, hogy étkezéssel együtt fogyasszam, de olvastam olyat is, hogy bármikor lehet szedni a nap folyamán. Tölteni nem akarok, napi 5g adagot fogyasztást szeretnék. Ha ketté szedem a napi fogyasztást, az megfelelő? Edzésnapokon edzés elött 2,5 g 100 ml vízben oldva, majd edzés után szintén 2,5g 100 ml vízzel oldva. Pihenönapokon 5g 200 ml vízben oldva. Várom válaszaitokat, tanácsaitokat! Köszönöm! :)
2023. jan. 19. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4%

Folyamatos szedését én sosem értettem miert jó? Hozzászoksz így élményben semmit nem ad.

Viszont ha ciklikusan szedem feltöltési időszakokkal úgy mindig van 1-2hét, amikor eszreveszem a különbséget az erőnlétemben aközt, hogy megy megy aközt mikor nem.

2023. jan. 20. 08:03
 12/14 NTBS ***** válasza:
33%
Szerintem ne szedd, elrontja az egészséged.
2023. jan. 20. 15:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Mindegy mikor szeded. Napi 3-5g.

De ne csodaszerként tekints erre, van, akinél nem is használ.

Ha használ, akkor pár százalékkal erősebb leszel. Pl.: 12 ismétlés helyett 13 fog menni, vagy valami ilyesmire gondolj.

2023. jan. 20. 15:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Beveszed a szádba (vízzel) és lenyeled. Amúgy kezdőnek fölösleges.
2023. jan. 21. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!