Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan néz ki ez a doppingolás...

Hogyan néz ki ez a doppingoláskor/koxoláskor a testépítésben?

Figyelt kérdés

Azt én is tudom, hogy ha mondjuk valaki háromszoros adagot szúr tesztoszteronból, az nem azt jelenti, hogy háromszor annyi izom is jön fel, de azért nyilván számít a mennyiség is sokat. Szóval ezt ne írjátok.

Viszont mi van akkor, ha alapvetően az a fő különbség, hogy valaki többféle doppingszert használ/ esetleg nagyobb mennyiségeket is, de az nem kötelező. 3 dologra kérdeznék rá.

A tegyük fel, hogy valaki csak tesztoszteront használ, és semmi mást.

B tegyük fel, hogy valaki használ teszoszteront, meg trenbolont, meg még valami gyengébb injekciós szteroidot.

C És végül tegyük fel, hogy valaki ugyanazt használja, mint a B opcióban, csak még növekedési hormont is használ.

Mekkora különbség van ezek között eredményben? Mármint ha az A hoz X izmot, mennyit hoz kb a B és a C?

Ha valaki egy kifejezetten hatalmas nagy testépítő akar lenni, akkor gondolom én a csak tesztó nem lesz elég, kell oda más is bőven. Nyilván nem csak ezen függ egy ember fizikuma, de mennyivel jöhet jobb eredmény ha valaki sokkal erősebb kúrákkal készül? Két, háromszor annyi izom is jöhet, vagy az túlzás?

A kérdés csak szimplán tájékozódási céllal került ki!:))

2023. jan. 14. 13:00
1 2
 1/20 MadSeal ***** válasza:
Nem lehet ezt így meghatározni mert nagyban függ a genetikától és korábbi szerhasználatoktól.
2023. jan. 14. 16:15
 2/20 anonim ***** válasza:

úgy van ahogy első írta de hogy valamiféle válasz is legyen konkrétabb.

A verzió nyílván kevesebb izmot hozhat mint b és c.

Testépítésben ennél rosszabb szerek is vannak sokkal pl diuretikumok(bár a trenbolone is elég rosssz a mellékhatásait tekintve)egy kis tesztoszteronnal jó sokáig el lehet lötyögni vannak sokan akik nem is edzenek csak a jobb közérzet kedv libidó miatt szúrják.

"Ha valaki egy kifejezetten hatalmas nagy testépítő akar lenni"-akkor oda a megfelelő genetikán és kaján kívül kell más cucc a tesztoszteronon kívül pl növi inzulin is(és még sok)

szóval a kérdés megválaszolhatatlan lehet én egyik verzioval se néznék ki úgy mint gipsz jakab aki csak heti 300mg t.propit szúr de lehet fordítva is

2023. jan. 14. 17:39
 3/20 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a célod, kezdésnek ezt kell tisztáznod magadban. Viszont ha te nagy akarsz lenni, azt jobb ha tudod hogy a kajától fogsz nőni. Bármit szedsz, nyomsz, annyi izmot segít neked építeni amennyit eszel. Hiszen a szteroidok alapvetően abban segítenek hogy a szervezet a bevitt tápanyagokat minél hasznosabban építse be. Illetve fontos még hogy mennyit tudsz pihenni, illetve mennyit és hogy edzel. Ha ezekre figyelsz, akkor egy sima tesztóval is olyan eredményt érhetsz el hogy az átlag csak les. Ha ezekre nem figyelsz, nyomhatsz bármit csak kinyírod magad (ami azért növivel, inzulinnal, vízhajtóval esélyes). Vagy egy életre elrontasz magadban valamit, ha pajzsmirigy hormonokat vagy trenbolone-t használsz. Egy magyar youtube csatorna videójában konkrétan 50 percen keresztül sorolták a tren mrllékhatásait. Ezek hobbi szinten nem játszanak.
2023. jan. 14. 21:54
 4/20 A kérdező kommentje:

"Attól függ mi a célod, kezdésnek ezt kell tisztáznod magadban. Viszont ha te nagy akarsz lenni, azt jobb ha tudod hogy a kajától fogsz nőni. Bármit szedsz, nyomsz, annyi izmot segít neked építeni amennyit eszel. Hiszen a szteroidok alapvetően abban segítenek hogy a szervezet a bevitt tápanyagokat minél hasznosabban építse be. Illetve fontos még hogy mennyit tudsz pihenni, illetve mennyit és hogy edzel. Ha ezekre figyelsz, akkor egy sima tesztóval is olyan eredményt érhetsz el hogy az átlag csak les. Ha ezekre nem figyelsz, nyomhatsz bármit csak kinyírod magad (ami azért növivel, inzulinnal, vízhajtóval esélyes). Vagy egy életre elrontasz magadban valamit, ha pajzsmirigy hormonokat vagy trenbolone-t használsz. Egy magyar youtube csatorna videójában konkrétan 50 percen keresztül sorolták a tren mrllékhatásait. Ezek hobbi szinten nem játszanak."

Én is tudom, hogy a dopping nem minden.

2023. jan. 15. 00:08
 5/20 A kérdező kommentje:
Elképzelhető az, hogy a C verzió 2-3 szor annyi izmot hozzon, mintha csak és kizárólag tesztoszteron menjen?
2023. jan. 15. 00:09
 6/20 anonim ***** válasza:

Kezdem azzal, hogy az izom növekedésnek több útvonala van pl

1 anabolikus androgenikus szteroidok

2 növi/igf1

3 inzulin

4 myostatin blokkolás

5 helyi gyulladás

6 kortizol szint manipulálás

7 inzulin érzékenység

8 milyen gyorsan jönnek létre új vérerek

9 ösztrogén

Viszont az adagot tudni kéne a C valasznal. Mert ha kevés megy a novibol, akkor nem lesz nagyobb növekedés mint a Bnel, mivel kis mennyisegben zsírégető inkább.

Nehéz megmondani, nem láttam ilyen tesztet.

2023. jan. 15. 00:36
 7/20 anonim ***** válasza:
Kortizol szint és myostatin blokkolásra milyen opciók vannak, mert nem igazán lehet ezekről hiteles forrást találni? Myostatin blokkolók közül az ACE031-ről olvastam, de az kicsit drága mulatságnak tűnik ;)
2023. jan. 15. 11:49
 8/20 anonim ***** válasza:
Myostatin blokkolást én szerintem nem kéne erőltetni, a hatása főleg az olyan izomreszekre vannak hatással, amik elenyészőek ha a formát nézzük. Nincs sok értelme, viszont van egy sarmnak nevezett, de szerintem inkább szteroidokhoz kéne sorolni vagy a prohormonokhoz, ez pedig a yk11, de nem játékszer.
2023. jan. 15. 15:53
 9/20 A kérdező kommentje:

"Viszont az adagot tudni kéne a C valasznal. Mert ha kevés megy a novibol, akkor nem lesz nagyobb növekedés mint a Bnel, mivel kis mennyisegben zsírégető inkább.

Nehéz megmondani, nem láttam ilyen tesztet."

Jó, akkor tegyük fel, egy rendesebb adag megy belőle. Akkor a C hozhat több mint kétszer annyi izmot, mint az A? Tehát nem a B, hanem az A val összehasonlítva.

2023. jan. 15. 18:41
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék hülyeséget írni, rendkívül sok mindentől függ a dolog, de ha minden tuti az A nal és a C nel is és az adagok is jól bevannak lőve és tényleg minden a cuccra igazítva, akkor én megkockáztatom, de van esélye 2x több izmot összehozni. 3at már soknak találok, de 2x több meglehet. Egy jól összerakott kúrával, ahol az anyagok egymást tudják segíteni és kiegészíteni összejöhet. De ez csak feltételezés, az, hogy több e az 100%, de a 2x nem tudom, szerintem összejöhet.
2023. jan. 16. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!