Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék ilyen feneket...

Hogyan tudnék ilyen feneket csinálni? Akár zsírból akár izomból

Figyelt kérdés

Miket kellene egyek igyak? Milyen fajta sportot vagy edzést végezzek?

Nekem nagyon lapos fenekem van és nehezen hízok.

[link]

2023. jan. 12. 19:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

"Elnézést, ha most valaki egóját lelkét tönkre teszem. DE! A kérdésem nem arra vonatkozott, hogy kinek mi tetszik és kinek milyen. Evvel most mire megyek?"

Én azért írtam le a kommentemet, mert sok ember direktben elcsúfítja magát. Az undorító feltöltött kacsaszájú nők is elhiszik, hogyha nekik ilyen bumfordi bumlszi kacsaszájuk lesz, akkor ők igazi vonzó nők lesznek tőle, de ilyen a nagy segg és baromi vékony derék kombó is.

Kim Kardashnian arca eléggé vonzó, de az alakja olyan szinten undorító szerintem, mint a fene. De a tipikus kacsaszájű nők is csak elcseszik magukat és el is hiszik, hogy ettől lesznek jó csajok, helyette szimpla műanyagbabákhoz lesznek egyre csak hasonlóbbak.

Ja és nem evvel, hanem ezzel. De amúgy ha sokat edzel és fogyasztasz fehérjét, akkor ha nem edzed túl magad, izmosabb lesz a segged, ha meg zsírt szedsz fel, akkor meg zsírosabb. Ha meg leadsz 10 kilót, akkor meg kisebb lesz a segged.

24F Tegnap 17:43 vagyok.

2023. jan. 14. 17:59
 12/15 anonim ***** válasza:
guggoljál sokat akkor leginkább, végezz bármilyen combhajlító feszítő gyakorkatot és lőjj be egy tömegnövelő étrendet.Aztán ha megnőtt a segged(és vele a derekad is)a kello meretre elkezdhetsz dietazni ami valoszinu hogy nokent naturalban sok izomvesztessel jar majd de ha normálisan csinálod lehet eredménye
2023. jan. 14. 18:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Kitörés , guggolás , felhúzás , csípőemelés hetente kétszer , nagy súllyal ( akkorával amivel 8-12 ismétlésnél nem megy több) ,progresszív terhelés , megfelelő regeneráció, emellé napi 1,5-2g/ tskg fehérje , sok-sok idő és türelem , és meglesz. Biztos, hogy nem pont ilyen , de sokkal szebb lesz.
2023. jan. 15. 00:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez nem jó segg. Túl nagy, aránytalan.
2023. jan. 16. 11:40
 15/15 anonim ***** válasza:

A fekete noknek csak mellre es fenekra rakodik a hajuk. Genetika!!!

Neked max szilikonbeultetestol lesz ilyen.

2023. jan. 18. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!