Hogyan küzdjem le a (konditeremtől való) szorongásom?
Figyelt kérdés
Igazából nem magától a konditeremtől ódzkodok, hanem hogy lány létemre véletlenül elszellentem magam… Sokszor fel vagyok puffadva és volt már rá példa (ugyan általánosban), hogy elpúztam magam felülés közben a nagy erőlködéstől. Mit tegyek, hogy ez ne történhessen meg?2023. jan. 12. 19:07
1/12 anonim válasza:
Akkor elszellented magad.. És?
Más meg ordít meg köpköd...
De miért nem jársz utána mi a puffadás oka?
2/12 anonim válasza:
"elpúztam magam felülés közben a nagy erőlködéstől. Mit tegyek, hogy ez ne történhessen meg?"
Dugaszold be a nyílásokat edzés előtt.
3/12 anonim válasza:
1.körben kideríteném a folytonos puffadás okát.
4/12 anonim válasza:
Ettől aztán nem kell zavarba jönni, mindenki van így, természetes történés, humorként kell kezelni.
5/12 anonim válasza:
Ahova én járok, ott általában szól valami zene, elég hangosan kell elereszteni, hogy meghallják.
6/12 anonim válasza:
Ne egyél olyan sokat, és akkor nem leszel fingós 🤣
7/12 anonim válasza:
szinte minden teremben bömböl a zene, úgyhogy senki nem fogja hallani ha oda rotyogtatsz egyet.
egyébként ja, nem ártana utánna járni hogy mitől van a puffadás.
8/12 anonim válasza:
Ha fingasz röhögj egy jót és kiabáld, hogy fingottam gheci! xDDDDD g
Durr-Durr-Durr.
9/12 anonim válasza:
Aki élt már együtt nővel (a pasik nagy része igen, ha mással nem, akkor legalább az édesanyjával/lánytestvéreivel), az pontosan tudja, hogy mi is büdöset szarunk.
Bárkivel megeshet, tanulj meg nevetni magadon, jobb lesz.
10/12 NTBS válasza:
Ne foglalkozz vele. Ezért ne maradj otthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!