Az mitől van, hogy Wittman Zsolt Powerbuilderes csávó ért a témához, tizenéve edz, de mégsem néz ki izmosnak?
És érdemes megfogadni a tanácsait/tippjeit amit a cikkeibe ír, ha én nekem pont ellenkező a célom?
Én izomépítésre akarok fókuszálni, az erőemelés annyira nem érdekel.
Maximum a mai kor torz, kamunatural influencerekhez szokott szemenek nem izmos de egyebkent eleg massziv srac foleg eloben.
Erdemes hallgatni ra mert az izmot is az erő hozza alapvetoen
Én láttam már élőben, hidd el: elég izmos. Nagyon nagy darab. Lehet a videókon, meg a képeken ez nem jön át.
Nem szálkás, de szerintem nem is célja, nem a kinézet miatt csinálja.
Naturál szinten, ha nincsenek kiemelkedően jó genetikai adottságaid, akkor az olyan jellegű edzés célravezető, amit ő javasol. Annyit kell változtatni, ha nem az erőnövelés az elsődleges cél, hogy a technikázós gyarkolatokat és a nehéz 1-3 ismétléses szériák számát lecsökkented, helyette több fókusz kell az 5-8 ismétléses szettekre.
7#
Az hogy behízol és nagydarab vagy?Ez a naturálság célja?
Ne keverjük a szezont a fazonnal.Van erőemelés meg van testépítés.Naturál is meg nem naturál is.
Totál mas edzés a kettő.
Lehegy vegyíteni de abból semmi nem lesz.
Vagy erőt növelsz maximális bedobással vagy izmot növelsz.
Az az elv hogy aki erős az izmos is nem éppen fedi a valóságot.Miben erős 1 ismétléses maxban vagy pld 10 ismétlésben.
Van az erő es az izom között összefügges de az nem lináris.
Szerintem fuss neki újra a kommentemnek, ugyanis olyan állításokra reagálsz, amiket nem írtam le.
Most reagálhatnék egyesével a mondataidra, de tényleg tök felesleges, mert semmi sem ment át abból, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!