Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az mitől van, hogy Wittman...

Az mitől van, hogy Wittman Zsolt Powerbuilderes csávó ért a témához, tizenéve edz, de mégsem néz ki izmosnak?

Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 08:22
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
A csávó erőemelő, tehát nem izomfókusszal edz. Plusz azért van a Zsoltin izom, csak nem éppen a legjobb genetika, aki ráadásul nagyon fedett is. Ráadásul ő maga is nyilatkozta már többször, hogy sok olyan időszak van az életében, amikor nem tud konzisztensen edzeni, sőt van olyan időszak, amikor sehogy nem tud edzeni. Na most ha X hónapig tökéletesen edzel, de aztán Y hónapig sehogy, akkor nem is leszel izmos. Ez ilyen. Ettől függetlenül tényleg Zsolti az egyik legjobb szakember itthon, akinél több tudásanyaggal erőnövelés, mozgástechnika, anatómia terén nem sok edző rendelkezik.
2023. jan. 6. 08:40
 2/9 A kérdező kommentje:

És érdemes megfogadni a tanácsait/tippjeit amit a cikkeibe ír, ha én nekem pont ellenkező a célom?

Én izomépítésre akarok fókuszálni, az erőemelés annyira nem érdekel.

2023. jan. 6. 09:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Élesen nem tudod elválasztani a kettőt, tehát ha izomépítés a cél, akkor erőszintet kell növelned, ha pedig erőszintet akarsz növelni, akkor izmosodni fogsz. Hobbigyúrós szinten szerintem a két sportág, a testépítés és az erőemelés lényegét tekintve ugyanaz, nem elválaszthathó. Szóval igen, nyugodtan fogadd meg a tanácsait edzéselmélet és mozgástechnika terén.
2023. jan. 6. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Maximum a mai kor torz, kamunatural influencerekhez szokott szemenek nem izmos de egyebkent eleg massziv srac foleg eloben.

Erdemes hallgatni ra mert az izmot is az erő hozza alapvetoen

2023. jan. 6. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy van rajta felesleg is.
2023. jan. 6. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak a hírleveleiről nem lehet leiratkozni...
2023. jan. 6. 13:38
 7/9 Barbell Deadlift ***** válasza:

Én láttam már élőben, hidd el: elég izmos. Nagyon nagy darab. Lehet a videókon, meg a képeken ez nem jön át.

Nem szálkás, de szerintem nem is célja, nem a kinézet miatt csinálja.

Naturál szinten, ha nincsenek kiemelkedően jó genetikai adottságaid, akkor az olyan jellegű edzés célravezető, amit ő javasol. Annyit kell változtatni, ha nem az erőnövelés az elsődleges cél, hogy a technikázós gyarkolatokat és a nehéz 1-3 ismétléses szériák számát lecsökkented, helyette több fókusz kell az 5-8 ismétléses szettekre.

2023. febr. 26. 22:27
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

7#

Az hogy behízol és nagydarab vagy?Ez a naturálság célja?

Ne keverjük a szezont a fazonnal.Van erőemelés meg van testépítés.Naturál is meg nem naturál is.

Totál mas edzés a kettő.

Lehegy vegyíteni de abból semmi nem lesz.

Vagy erőt növelsz maximális bedobással vagy izmot növelsz.

Az az elv hogy aki erős az izmos is nem éppen fedi a valóságot.Miben erős 1 ismétléses maxban vagy pld 10 ismétlésben.

Van az erő es az izom között összefügges de az nem lináris.

2023. márc. 26. 19:47
 9/9 Barbell Deadlift ***** válasza:
51%

Szerintem fuss neki újra a kommentemnek, ugyanis olyan állításokra reagálsz, amiket nem írtam le.

Most reagálhatnék egyesével a mondataidra, de tényleg tök felesleges, mert semmi sem ment át abból, amit írtam.

2023. márc. 28. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!