Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Multheti mell edzésen tegyük fel fekvenyomtam 3 sorozatban 6x100kg-ot, utána 2 sorozat 4x110kg, utana 2 sorozat 8x80kg levezetni. A mai eszésen pedig 100-bol 4-5-oket birok nyomni. Ez mitol van? Aznapi keves kaliroabevitel? Keves szenhidrat?

2022. dec. 15. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl. túledzéstől is volt ilyen, és akkor is, ha hetekig-hónapokig növelgettem a súlyt, de aztán a testem megelégelte, és így jelezte, hogy egyelőre ennyi elég. Az embernek amúgy is hullámzik a teljesítménye, mindig vannak olyan időszakok, amikor tapasztalható egy kisebb visszaesés, tehát ez szerintem mindenképpen normális.
2022. dec. 15. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert az erő ennyire relatív, ennyire pillanatnyi, hogy akár szignifikáns eltérés lehet két edzés munkasúlyai között. Nem lehet minden edzésen a maxot hozni. Én guggoltam már a 240 kilóval 2 ismétlést, ettől függetlenül nem tudnék minden lábnapon ekkora súllyal dolgozni, ez képtelenség lenne.
2022. dec. 15. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 500 al guggolok.És néha csak 487 tel megy.
2022. dec. 16. 06:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól is függ, milyen mértékegységet használsz.

2022. dec. 16. 06:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2022. dec. 16. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 grammra gondolt a kis köcsög
2023. márc. 2. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!