Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen telejítményfokozók vannak?

Milyen telejítményfokozók vannak?

Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy az eddzéseknél több súlyt tudjak emelni pl?
2022. dec. 11. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Legál vagy illegál? :D

Igazából ezek a tápkiegek amiket MO-n a boltban megvehetsz kamuk. Nincs teljesítménynövelő hatásuk amit a marketing miatt ígérnek.

2022. dec. 11. 18:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Pl kreatin monohidrát?

Legalis termeszetesen.

Pl h 10 kg helyett egy 20/30 kgot is feltudjak emelni

2022. dec. 11. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisan edzel ez elég jól meg tudja dobni a teljesítményt
2022. dec. 11. 18:29
 4/8 A kérdező kommentje:
De többet szeretnék emelni mint amit most tudok.
2022. dec. 11. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

"10 kg helyett egy 20/30 kgot is feltudjak emelni"

Ha te most tegyük fel 10 kilóval bicepszezel, és azzal megy 8 ismétlés RPE10 intenzitással (most csak mondtam valamit), akkor hiába iszol kreatint, nem fogsz hirtelen három hét alatt 20 kilóval 8 ismétlést beletolni ugyanabba a karhajlításba, három hét múlva meg már 30 kilóval. Ekkora százalékos ugrások ilyen gyorsasággal még igazi teljesítményfokozókkal (szteroidok, hormonok, sarmsok) sem lenne elérhető, pláne nem kreatinnal. A kreatin ettől függetlenül egy jó kiegészítő, ugyanis segít a regenerációban, a minőségi regeneráció pedig visszahat a teljesítményedre, de a kreatin is csak 10-ből 6 embernél hoz érezhető hatást, és náluk is csak akkor, ha egyébként az edzésprogramjuk és az étrendjük rendben van. A kreatinon kívül viszont nem létezik olyan legális tápkiegészítő, aminek lenne bármilyen bizonyítottan jótékony hatása a teljesítményedre.

Az erő fejlesztése sajnos ha tetszik, ha nem, egy hosszú és rögös út, ahol sokszor hónapok munkája az is, hogy egy 2,5 kilós tárcsával tudj emelni az addigi munkasúlyodon. Tudom, hogy a korszellem az manapság, hogy pár hét alatt akarjuk magunkat kigyúrni, pár hét alatt akarunk emberfeletti erőre szert tenni, és természetesen valamilyen boltban kapható tápkiegészítővel, nem szteroiddal, de sajnos a valóság visszaveri a korszellemet. Szerinted ha létezne ilyen tápkiegészítő, akkor én erőemelőként hogy nem guggolok még mindig 400 kilóval naturálon?

2022. dec. 11. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Így 2023-hoz közelítve én inkább ilyeneken gondolkoznék, hogy napi elegendő fehérje és kalóriabevitel. És ha nagyon pöpec módon össze van rakva az étrended, edzésed, és a pihenésed is elegendő, na akkor utána ráérsz ilyeneken gondolkozni, hogy kreatin-monohidrát. Amúgy a kreatin közel sem ad akkora pluszt mint amennyibe kerül, szóval szerintem nem éri meg.
2022. dec. 11. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
A legális teljesítményfokozók semmit nem érnek, tudom, használtam mindent mindennel. Az edzés előttik érnek valamit, de csak mert hirtelen megsom egy lórúgásnyi koffein. Illegálisakat nem fogok reklámozni, de annyit mondok hogy azokat sem úgy kell elképzelni hogy benyomsz egy szurit és rögtön te leszel a terminátor. Az is egy folyamat, ami nagy nagy áldozatok meghozatalát követeli, de az tény, hogy velük gyorsabban, nagyobbat, jobbat lehet építeni
2022. dec. 12. 19:52
 8/8 anonim válasza:
zöld jumbo félév alatt hány kilot hoz?
2022. dec. 13. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!