Próbálta már közületek valaki ezt a tömegnövelőt?
Figyelt kérdés
Vélemény? Milyen volt a hatása, íze?
Nem 50kg-ról akarok hízni 55-re, edzés megy. Hanem egy kis plusz táplálékkiegészítőt keresek, ezt láttam minőségibb táplálék tartalomban..
Köszi
2022. dec. 4. 21:09
11/18 anonim válasza:
Akkor miért is kell neked a tömegnövelő por? Ha stimmel a progresszió az edzésedben, stimmel a kalóriabevitel és a makrotápanyag bevitel az étrendedben, akkor pontosan mit is vársz a tömegnövelő portól, és a benne lévő pár grammocska aminosavtól?
12/18 anonim válasza:
Akkor már inkább vegyél maltot és keverd be. Én mondjuk ezektől csak rosszul leszek, inkább eszek egy kis zabkását vagy bármit és még olcsóbb is. 50 kilósan a 150-es felhúzás viszont nem rossz :D
13/18 A kérdező kommentje:
#12 ki 50kilo?
2022. dec. 5. 06:24
14/18 anonim válasza:
Te 1500-as napi kalóriabevitellel akarsz izmot építeni, progresszíven edzeni és fejlődni?
Ha 1300cm és 30kg vagy, akkor talán elég lehet.
Felejtsd el ezeket a cukrozott szarokat és egyél TÖBBET szilárd ételből..
De, ha nem hallgatsz ránk, akkor vedd meg, igyad, de nem mész többre vele, mintha ennél normálisan helyette.
Azt meg ne mondd, hogy normálisan eszel, mert 1500 kalóriával izmot építeni az minden, csak nem normális.
16/18 anonim válasza:
100kg vagy? Gondolom akkor kezdo es sok a felesleg. 150et 60-70kgosok is huznak lazan. Dietaba vagy amugy? Sztem meg ugy is keves a kaja. 50kgos csajok szoktak ennyit enni
17/18 anonim válasza:
mi ez a szar a linken?ez komoly kérdés?
18/18 anonim válasza:
Zöld jumbo adagolása az 5 adagolókanál 4 deci vizben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!