Ezekkel a kellékekkel hogyan növelnétek izomtömeget?
Figyelt kérdés
viszonylag kezdő vagyok (4 hónapja edzek), ezért kellene egy kis segítség otthoni edzéshez. Adott egy húzódzkodó és tolódzkodó állvány, 2 db kézisúlyzó 10 kg darabja, 3 resistance band, push up bar, továbbá egy súlymellény érkezik a napokban, ami 10-től 30 kg-ig variálható. Ha izomtömeg növelés lenne a célotok és lenne napi max 1 órátok, milyen edzéstervet nyomnátok?2022. nov. 26. 21:02
1/2 anonim válasza:
Én a leggyakoribb felosztások egyikét használom.
1. nap bicepsz, teljes hát, törzs
2. nap minden ami nem volt 1. nap a láb kivételével
3. láb és törzs.
Állóképességnövelésnek nem rossz és egy erősebb sportos alkatot elértem vele. Csodát otthon nem kell várni, fontos , hogy végig legyen motivációd és kitartásod, és kajálni kell rendesen, mert amúgy vagy stagnálni fogsz vagy csak szálkásodni.
2/2 anonim válasza:
Nézd youtuben vannak street workout gyakorlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!