Miért jó, ha valakinek látszanak az erei?
Figyelt kérdés
Feldobott mostanában több videót, ahol erről beszélnek, hogy hogyan érjék el és csomó embernek tetszik és ezt akarják elérni, legalábbis a kommentek szerint.
Csak szerintem kib@szott undorító, ha valakinek kidudorodnak az erei a karján, bicepszén? Ránézésre is szörnyű látvány, szabályosan rosszullét kerülget néha. Illetve ahogy kidudorodik sérülékeny is és így nagyon meh.
Persze itt nem arról beszélek akinek természetesen látszik valamennyire, hanem aki kitesizi magát, feszes és izmos karja van és még arra dudorodik rá.
2022. nov. 12. 23:28
2/3 anonim válasza:
Ferfias. Sokaknak bejon, pl exem is imadta
3/3 anonim válasza:
Szerintem szarul néz ki, de van egy testrészem, amire sokat gyakoroltam, így az nagyon eres :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!