Tricepsz görcs? Veletek már volt ilyen, mitől történt ez?
A mai nap Push nap volt, reggel edzettem, mellre csináltam 2 gyakorlatot (7 sorozat), vállra csináltam 2 gyakorlatot (7 sorozat) illetve tricepszre is 2 gyakorlatot csináltam (6 sorozat).
A gyakorlatokat 8-12 ismétléssel csináltam, mindegyiket bukásig/bukás előtt 1 ismétlésig.
Most 10 perce gondoltam nyomok néhány fekvőtámaszt, viszont nem néhány lett belőle, elmentem bukásig.
Amikor felálltam a jobb tricepszem elkezdett feszülni, megmerevedni, ki kellett nyújtanom a karomat, ahogy hozzáértem azt éreztem, hogy "mozog az izom"
Olyan volt mint egy vádli görcs. 2 percig ezt csinálta, utána kicsit abbamaradt és nyújtottam rá. Azóta már minden rendben, kicsit furcsa még de már nem görcsöl, nem feszül. A furcsa az egészben, hogy ez csak a jobb karommal történt, a bal karom egyáltalán nem görcsölt be.
Veletek már volt ilyen, ez mitől történhetett?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!