Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tricepsz görcs? Veletek már...

Tricepsz görcs? Veletek már volt ilyen, mitől történt ez?

Figyelt kérdés

A mai nap Push nap volt, reggel edzettem, mellre csináltam 2 gyakorlatot (7 sorozat), vállra csináltam 2 gyakorlatot (7 sorozat) illetve tricepszre is 2 gyakorlatot csináltam (6 sorozat).

A gyakorlatokat 8-12 ismétléssel csináltam, mindegyiket bukásig/bukás előtt 1 ismétlésig.

Most 10 perce gondoltam nyomok néhány fekvőtámaszt, viszont nem néhány lett belőle, elmentem bukásig.

Amikor felálltam a jobb tricepszem elkezdett feszülni, megmerevedni, ki kellett nyújtanom a karomat, ahogy hozzáértem azt éreztem, hogy "mozog az izom"

Olyan volt mint egy vádli görcs. 2 percig ezt csinálta, utána kicsit abbamaradt és nyújtottam rá. Azóta már minden rendben, kicsit furcsa még de már nem görcsöl, nem feszül. A furcsa az egészben, hogy ez csak a jobb karommal történt, a bal karom egyáltalán nem görcsölt be.

Veletek már volt ilyen, ez mitől történhetett?

2022. nov. 11. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt hasonló, hogy felkarom begörcsölt. Iskolában, nyugiban ültem es a semmiből görcsöt kaptam. Már nem emlékszem melyik izomcsoport volt, de rohadtul fájt.
2022. nov. 11. 23:10
 2/3 anonim ***** válasza:
És nem furcsa, hogy csak a jobbal történt, mert ha pl a vádli görcsölaz is csak egyik labban van
2022. nov. 11. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet görcs, nekem csak vádlinál szokott
2022. nov. 13. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!