Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik szarul néznek ki ruhában?

Figyelt kérdés

Edzek teremben, meg futok és hegyet mászok. Eléggé szálkás vagyok, meg sovány. 68kg 178 centihez. Nem vagyok gyenge, 100kilóval guggolok, és póló nélkül egész jól nézek ki, de ruhákban olyan vagyok, mint valami kákabélű, aki sohasem edzett, nagyon véznának és gyengének nézek ki. Másokkal is ez van?

17 f

2022. nov. 8. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha bő, vastag ruha, akkor nem értem miért csodálkozol ezen xd
2022. nov. 13. 20:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Bármilyen ruhában, pólóban is
2022. nov. 13. 21:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Ahogy irtak, fel kell szedni izomtomeget. En az egyik valaszolohoz hasonloan 110kg vagyok, 193cm, izmos, de mivel sose akartam versenyre jarni, igy 18% koruli testzsir ala sose megyek, mert ott mar latvanyos az izomvesztes. Igy 18%nal van izom, tomeg, illetve valamennyire kidolgozottak is az izmok. Ez az arany kozeput (nekem!)
2022. nov. 18. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:
17 evesen nem csoda.. majd par ev mulva. Akkor enis nagyon vekony voltam ehettem meg edzhettem kb barmennyit. Azota mar 20kgval tobb vagyok. 20 ev kornyeken mar latszott rendesen de akk kezdett jovogetni a tomeg
2022. nov. 19. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!