Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ilyen nehéz elindulni...

Miért ilyen nehéz elindulni versenyezni, erőemelésben?

Figyelt kérdés

Kb. 10 éve erőemelek, nagyon sok nem hivatalos versenyen indultam, egész jó eredményekkel. (93kg, 700as totál) naturálon, 10 év alatt hoztam ezt össze. Tudom hogy nem nagy olyan nagy szám, de nem is kezdő szint. Nagyon szeretnék elindulni hivatalosa versenyen is, de ahhoz egyesülethez kell csatlakozni. És mivel ismeretségem nincs, mindig leráznak, mert televannak, vagy egyéb okok miatt. Ha pedig valaki elvállalna egy egyesületnél, azt szeretné, hogy totál alatta legyek, az ő által összeírt edzést kövessem... különben nem mehetek... De nekem meg van egy jól kiforrott edzéstervem, ami működik. Totál amatőrként kezelnek, és az összes ilyen személyi edző akik versenyeztetnek, meggyőzhetetlen, mindig nekik kell igazuk legyen.

Nekem csak egy versenyengedély kéne, hogy versenyezni tudjak.

2022. okt. 21. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A személyi edzők fesszöpők, az egyesületek pedig pénzéhesek.

Én a kovid alatt vettem egy versenysportolói igazolást, hogy tudjak járni gyúrni, úgy hogy benn se voltam az egyesületnél, postán ideküldték, szóval lehet találni.

2022. okt. 21. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ebben a sportágban nem nagyon vagyok otthon, de nekem furcsa, hogy van olyan sportklub aki nemet mond a tagságra, főleg ha van havi díj. Ha tényleg ennyire rossz a helyzet, akkor keress embereket neten és hozzatok létre papíron egy sportklubot.
2022. okt. 21. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az erőemelés a világ egyik legbürokratikusabb, legbelterjesebb, leghülyébben szabályozott sportága. Ez azért nem feltűnő, mert egész egyszerűen az erőemelés nem mainstream, nincs annyira előtérben, mint mondjuk egy foci vagy egy ökölvívás. Pont ez a baja is a sportágnak, hogy egy szűk réteg űzi versenyszinten, az a szűk réteg pedig rohadt belterjes.

Én többek között ezért hagytam abba a versenyzést. Majd ha változnak a viszonyok, és nem az lesz, hogy össz-vissz 2 egyesület atlétáit kezeli a szövetség királyként, a többit meg koszos alattvalóként, akkor majd megint elgondolkodok egy bajnokságon. Addig meg powerezgetek itthon magamnak. Neked is ezt tanácsolom. Neked is ezt tanácsolom. Úgyis ma már mindegyik erőemelő kiposztolja instára az összes liftjét, úgyhogy el se kell indulnom bajnokságon, így is pontosan tudom, hogy hol végeznék a mezőnyben.

2022. okt. 21. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha még mindig aktuális javaslom keresd meg Gyulán Lovász György korábbi mesters világbajnok termét a Gyulai Atlast. Szerintem ott leigazolnak és lesz versenyzői engedélyed. Edzeni meg bárhol edzhetsz a saját edzésterved szerint,az ország bármely pontján. [link]
2022. nov. 1. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!