Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 25 évesen szedhetek tesztoszte...

25 évesen szedhetek tesztoszteron fokozót?

Figyelt kérdés

10 éve edzek, erős és izmos vagyok, de sok stressz ért mostanában, és fáradtabb vagyok, mint régebben, az ízületeim se bírják úgy a nagy súlyokat mostanában, és elkezdett a hajam is enyhén ritkulni…

Ezért gondoltam, hogy vennék valami legális, gyengébb tesztoszteron fokozót, mint pl gymbeam alphamale.

Ennyi idősen van ennek értelme?

Vagy rosszul is elsülhet?

Egyébként heti párszor edzés előtt szoktam inni Nutriversum I Am Alpha-t, ami állítólag tesztoszteron fokozó és pre workout is egyben, de annak az ég világon semmi hatását nem érzem. (Az első pár hétben éreztem, aztán szerintem hozzászokott a szervezetem)

2022. okt. 12. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha fáradtabb vagy és bírod a koffeint akkor igyál pre workoutot, akár edzéseken kívül (én pl reggelente szoktam, nap közben meg izotóniás vizet iszok). Izületekre pedig nem hülyeség az izületvédő meg edzések előtt van melegítő krém. Amúgy ezek a bóti tesztó fokozók sz.rt nem érnek, legalábbis én konkréket 0 hatást tapasztaltam, pedig végigmentem az összes, itt felsorolt cuccon
2022. okt. 13. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Én nem szednék, még előttit sem. Bőven elég zsé megy el a vitaminokra, halolajra, stb.

Ízületre meg kollagén a legjobb.

2022. okt. 13. 11:15
 13/14 anonim ***** válasza:
70%
Magyarországon nincs olyan tesztoszteron fokozó ami bizonyítottan hatásos lenne. Az oldalak direkt olyan marketing szöveget írnak hogy az emberek azt higyjék van szteroid hatású legális tápkieg. De nincs.
2022. okt. 13. 17:41
 14/14 anonim ***** válasza:

10 éve edzel - > gartula, kitartó vagy! Így tovább

De ne szedj be minden szart, mert megdöglöl

2022. okt. 28. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!