Létezik, hogy nincs kb. egyáltalán izomtapadásom a belsőcombjaimon?
Jópár éve kondizok, persze csak hobbi szinten, de azért látszik rajtam. A lábat az elején néha néha kihagytam, de már nem fordul elő. Annyira nem is drasztikus kb. 4 év alatt 20szor hagytam ki lábat, elmúlt két évben egyszer sem.
Próbáltam már minden féle gyakorlatot direkt belsőcomb orientált gyakorlatokat de egyszerűen nem fejlődik és nagyon furán néz ki így a lábam, a feszítő már kifelé kilóg és olyan mintha ferde lenne a lábam.
A térdem felett kb 10 centiig ugyanolyam vékony a combom(előlről nézve) mint a térdem.
Csinálsz rá külön gyakorlatokat?
Azt lehet (sőt muszáj) hogy a feszítőt csak 1x edzed egy héten, a hajlítót meg 2x vagy 3x is akár, mert ez az aránytalanság így bajt is okozhat.
Combközelítő szinte teljesen fölösleges.
Sima guggolást miért nem csinálsz?
Ki mondta hogy nem csinálok?
Ha arra kérdezel rá hogy mit csinálok belsőcombra akkor nem fogom leírni az egész láb edzésem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!