Normális ez a személyi edző, vagy bennem van a hiba?
Akkor az edző elég nagy pancser hogy előre fizetés nélkül megcsinálta. Rendesen fizetés után számlával kellett volna ugyanezt.
Így bárki rá vághatja hogy "bocs ez nem jó,nem fizetek" és ingyen kap egy szolgáltatást. Ez nem így működik.
Itt inkább szerintem arról van szó hogy büdös a kérdező számára az étrend,és azt várja hogy pörkölttel és nokedlivel le fog fogyni. De ez nem így van az étrendjébe.
A sovány túróval estére meg semmi gond nincs. De ha kifogásolod az edzővel beszéld meg,ne egy anonim fórumozóktól várj csodát..
Nem írt alá semmilyen szerződést, ez egy szóbeli megbeszélés volt, innentől az edző törölheti a szemét.
3 műszakra 3 étrend meg hülyeség.
egy kókler, te meg egy hülye vagy, viszont ennek biztos híre megy a teremben, és nem az edző ellen fognak állni.
Én nem szívesen járnék ilyen helyre, ahol konfliktusom van bárkivel.
Hogy őszinte legyek, nem írtad mennyit kért volt, én pontosan 1 étrend árat fizettem volna ki, amit kértem, és egy életre megtanulnám a leckét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!