Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mindenki gonosz?Miért...

Miért mindenki gonosz?Miért nem lehet a másikat egy kicsit is megdícsérni?

Figyelt kérdés
Éppenséggel pontosan 3 hónapja kezdtem el edzeni hobbyból.Szerintem nem lehet felépíteni egy álombody-t 3 hónap alatt esélytelen vagy csak én gondolom így?Jelenleg izmot építek.Valamiért az összes osztálytársam szekál ezért mert 3 hónap alatt nem sikerült kiizmosodnom annyira,bár én látom magamon,hogy egyre jobb leszek.De szerintem 3 hónap édeskevés.1-2 évre tippelnék.3 hónap alatt tényleg el lehet érni a summer body-t?Előre is köszi!

2022. szept. 16. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:

"Szerintem nem lehet felépíteni egy álombody-t 3 hónap alatt esélytelen vagy csak én gondolom így?"

Attól függ, hogy mi az álom, de mivel a legtöbb embernek valójában fogalma sincs, hogy naturál hobbigyúrással mit lehet elérni reálisan, ezért mindegy is.

"Valamiért az összes osztálytársam szekál"

Nem mindegy, hogy mit mondanak rád 14 éves óvodások? Ez most elhiszem, hogy zavar, mert még ebben az élethelyzetben vagy, de pár év múlva az ilyeneken csak röhögni fogsz, amikor visszagondolsz. A lényeg, hogy fejlődj, szeress sportolni, szeress mozogni, erősödj, tartsd magad a progresszív súlyzüs edzés szabályaihoz, étkezz normális, és pár év múlva tényleg izmos leszel. Viszont már pár hónap múlva is jobban fogsz kinézni, mint az összes dedós osztálytársad, akik a rúd helyett a fütyijüket nyomkodják.

2022. szept. 16. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megtanultad a leckét. Sose mond senkinek, hogy testépítesz. Nekem 1 év kellett, hogy folyton elkezdjék ismerősök kérdezgetni, hogy mivan. Olyankor mondom, hogy edzegetek persze, de azt nem, hogy heti 5, akár 6-szor is. Egy tűrhető fizikumhoz pedig kell 5 év legalább szerintem. Ha pedig valakinek épp csak gyakorlatokról van valami fogalma de étrendje nincs járhat 10 évig is, nem lesz nagy szám.
2022. szept. 16. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert a laikusk azt hiszik hogy csak le kell ugorni néha a haverkkkal fekvenyomni meg bicepszegni és már boykásodik is a csávó.

Az nem baj ha valaki totál hülye hozzá. Az a baj hogy mégis azt hiszi hogy amit gondol erről az úgy van.

Én pldául nem értek a vitorlázáshoz. De nem is akarom megmondani egy vitorlázást űző tagnak,hogy mit hogy mikor csináljon és miért nem kerülte meg a földet 2 hónap alatt.

2022. szept. 16. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
3 év alatt sem lehet a szuper bádit elérni. Az osztálytársaid annyira értenek hozzá, mint tyúk a villanyszereléshez.
2022. szept. 16. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogy durva legyél biztos kell öt év, magadhoz képest formásodhatsz pár hónap alatt, de nagy változás nem lesz, hacsak nem tényleg jó genetikád van és tudod is mitől lehet jól fejlődni. Azok az átlag fiúk akiket latsz az utcán hogy van atletikusságuk mar valószinű évek óta edzenek, vagy vmilyen sportot űznek gyerekkoruk óta, akár tobb mint tíz éve, ők életükbe megcsináltak már több százezer fekvőt, akik meg ilyen rambók vagy amilyen Csollány volt, mint Hemsworth(jobb nem jutott eszembe:D) ők 100kgval nyomnak fekve vagy gugolnak 100kg-val, az szintén sok edzést követel.

Engem is csak akkor dicsertek beg először, amikor tudatosan próbáltam megnövelni a karom és a hátam és jól ment, edzés után mondták nekem tanfolyamon, te milyen izmos vagy.

2022. szept. 16. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt éppen itt kerdezed, ahol a legtöbb a megkeseredett negatív ember?😄
2022. szept. 17. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!