Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Crea7in - GymBeam vélemény?

Crea7in - GymBeam vélemény?

Figyelt kérdés

Valaki használta már esetleg? Mik a tapasztalatok?

[link]

2022. aug. 26. 13:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Jó cucc, de NAGYON túl van árazva. 6890 ft-ért 300 gramm.😲 Több mint 20.000 ft kilója, azért ennyit messze nem ér.
2022. aug. 26. 14:44
 2/20 A kérdező kommentje:
Hát igen drága sajnos, viszont biotechest amit akartam venni, abból nincs elérhető. Szóval ezt megveszem, de egyelőre még nem kezdem el használni. Ha 73kg vagyok akkor mennyit kell bevenni? 3gramm körül úgy tudom.
2022. aug. 26. 15:54
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
Tudod mikor vennék 7 ezerért olyan kreatint, ami még csak nem is tiszta monohidrát, hanem valami marketing bullshit kutyulmány. A kreatinnak kb. fel ennyit ér a KILÓJA, te meg 7 ezerért akarsz venni 300 grammot? Ne csináld már! Amíg az árak nem realizálódnak, addig nem éri meg tápkiegészítőt venni.
2022. aug. 26. 16:03
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a hármassal, eszméletlenül elszálltak az árak a gymbeam-en (is). De talán náluk a legjobban. Többi tápkieg cégnél ennyire pofátlan áremelkedést nem tapasztaltam.

Csak egy kiragadott példa a sok közül: A 2,5kg-os True Whey 22.000 Ft. Visszanéztem a rendeléseimet, kevesebb mint egy éve 12.810-ért vettem. Nem tom honnan jön nekik a szinte 100%-os infláció. Háború miatt?

True Whey fehérje - GymBeam

Cikkszám: 5075-1-2500g-cokolada

Csomagolás (g)

2500 g

Ízesítés

csokoládé

1 12 810 Ft

Jelenleg úgy gondolom semmit nem éri meg egyik tápkieg cégnél sem venni. Egyszerűen minek? Veszed a aranyáron a kreatinodat ami vagy beépül vagy nem? Vagy a túlárazott fehérjédet?

Ha ez így megy egy éven belül meg fog a tápkieg piac kvára reccsenni

2022. aug. 26. 16:17
 5/20 anonim ***** válasza:
39%
Ti erre vártok, hogy az árak majd realizálódnak? Teljes illúzió. Ez Magyarország, szar, mocsadék Fidesz kormánnyal, soha semminek nem fog lejjebb menni az ára.
2022. aug. 26. 16:54
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem írtam, hogy erre várok. Szimplán nem tartok igényt fehérjeporra ennyiért. Régebben is egy kényelmi plusz extra volt, jól esett legurítani közben, beépítve az étrendbe. Fehérjebevitelt megoldom máshogy.
2022. aug. 26. 18:14
 7/20 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is most akarok venni fehérjét nem mellesleg pont olyat amilyet te írtál. Csak 1kg-os kiszerelésben. És mikor én kb 3 éve elakartam kezdeni edzeni. Asszem a jumbo 3 vagy 5 kilós volt 13 ezer.

Vitaminokat mennyire érdemes szedni? Meg milyet? Omega 3?

Most fogalmam sincs akkor, hogy vegyek-e bármit. Én nem sajnálom a pénzt, de viszont ezek az árak. Meg nem mondanám annyira túlzottan fontosnak se, ha az ember figyel arra mit eszik, és mennyit.

2022. aug. 26. 18:49
 8/20 anonim ***** válasza:
38%
Vitamint akkor kell szedni, ha valamiből hiányod van. El kell menni egy laborvizsgálatra, és megnézetni. Random, találomra vitaminokat szedegetni nincs értelme.
2022. aug. 26. 19:36
 9/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy szükségem van-e régen voltam teljes laborképen, amikor voltam hasfájásal voltam és, nem tudom abban látható-e a vitaminhiány.

Végül megvettem a whey proteint meg a kreatint is, meg még egy két dolgot. 21 ezer forint lett a vége basszus. Nem gondoltam volna.

2022. aug. 26. 20:26
 10/20 anonim ***** válasza:
53%
Abszolút nem érte meg. 21 ezer forintból olyan nagybevásárlást rendezek minőségi élelmiszerekből, hogy azzal hetekig elvagyok. Gratulálok!
2022. aug. 26. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!