Crea7in - GymBeam vélemény?
Egyetértek a hármassal, eszméletlenül elszálltak az árak a gymbeam-en (is). De talán náluk a legjobban. Többi tápkieg cégnél ennyire pofátlan áremelkedést nem tapasztaltam.
Csak egy kiragadott példa a sok közül: A 2,5kg-os True Whey 22.000 Ft. Visszanéztem a rendeléseimet, kevesebb mint egy éve 12.810-ért vettem. Nem tom honnan jön nekik a szinte 100%-os infláció. Háború miatt?
True Whey fehérje - GymBeam
Cikkszám: 5075-1-2500g-cokolada
Csomagolás (g)
2500 g
Ízesítés
csokoládé
1 12 810 Ft
Jelenleg úgy gondolom semmit nem éri meg egyik tápkieg cégnél sem venni. Egyszerűen minek? Veszed a aranyáron a kreatinodat ami vagy beépül vagy nem? Vagy a túlárazott fehérjédet?
Ha ez így megy egy éven belül meg fog a tápkieg piac kvára reccsenni
Hát igen, én is most akarok venni fehérjét nem mellesleg pont olyat amilyet te írtál. Csak 1kg-os kiszerelésben. És mikor én kb 3 éve elakartam kezdeni edzeni. Asszem a jumbo 3 vagy 5 kilós volt 13 ezer.
Vitaminokat mennyire érdemes szedni? Meg milyet? Omega 3?
Most fogalmam sincs akkor, hogy vegyek-e bármit. Én nem sajnálom a pénzt, de viszont ezek az árak. Meg nem mondanám annyira túlzottan fontosnak se, ha az ember figyel arra mit eszik, és mennyit.
Nem tudom, hogy szükségem van-e régen voltam teljes laborképen, amikor voltam hasfájásal voltam és, nem tudom abban látható-e a vitaminhiány.
Végül megvettem a whey proteint meg a kreatint is, meg még egy két dolgot. 21 ezer forint lett a vége basszus. Nem gondoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!