Sporttársak,Ti hogy birkóztok meg ezzel?(Ha ti is ebben a helyzetben vagytok)
Lassan 3 éve edzek,odafigyelek mit eszek ,mikor.Hál'Istennek már kezd látszani az eredménye,bár én nem mondanám magam nagy számnak.
Nos az van,hogy a környezetem sűrűn megjegyzéseket tesz rám,többnyire negatívan,(meló,ismerősök..),hogy sehol nem vagyok még,azért még nőnöm kéne stb.És igen rosszul esi.Tudom ,hogy hosszú úton indultam el ,de miért ilyenek?
Laikusok közül sokan azt hiszik, hogy Arnold és társai csak az edzéstől lettek akkorák. Semmit se értenek hozzá,ne adj a véleményükre.
#1-el egyet értek amúgy.
Magyarország az irifység melegágya... Látják, hogy te haladsz, teszel azért hogy jobb legyél, ezért két kézzel próbálnak visszarángatni téged a saját szintjükre, mert "Ugyan nehogy már te jobb legyél, mint ők. Micsoda pofátlanság..."
Te erősödj meg mentálisan is, és függetlenítsd magad a rosszindulattól. Most, az elején mêg könnyebben el tudnának tántorítani téged a helyes úttól, de minél tovább jutsz, annál inkább lemorzsolódnak majd mellőled az ilyen tétlen, egyhelyben vergődő, rosszindulatú emberek.
Tarts ki, és menj tovább! Jó úton haladsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!