Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sporttársak,Ti hogy birkóztok...

Egy őszinte fiú kérdése:

Sporttársak,Ti hogy birkóztok meg ezzel?(Ha ti is ebben a helyzetben vagytok)

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve edzek,odafigyelek mit eszek ,mikor.Hál'Istennek már kezd látszani az eredménye,bár én nem mondanám magam nagy számnak.

Nos az van,hogy a környezetem sűrűn megjegyzéseket tesz rám,többnyire negatívan,(meló,ismerősök..),hogy sehol nem vagyok még,azért még nőnöm kéne stb.És igen rosszul esi.Tudom ,hogy hosszú úton indultam el ,de miért ilyenek?

2022. aug. 26. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne mond ismerősöknek, hogy testépítesz. Az átlag aki sose foglalkozott ezzel a sporttal kb azt hiszi 1 hónap alatt mindenki kigyúrja magát aztán kész. Ha már jól nézel ki úgyis rájönnek maguktól. Azonkívül lehet, hogy nem eszel eleget.
2022. aug. 26. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Laikusok közül sokan azt hiszik, hogy Arnold és társai csak az edzéstől lettek akkorák. Semmit se értenek hozzá,ne adj a véleményükre.

#1-el egyet értek amúgy.

2022. aug. 26. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Magyarország az irifység melegágya... Látják, hogy te haladsz, teszel azért hogy jobb legyél, ezért két kézzel próbálnak visszarángatni téged a saját szintjükre, mert "Ugyan nehogy már te jobb legyél, mint ők. Micsoda pofátlanság..."

Te erősödj meg mentálisan is, és függetlenítsd magad a rosszindulattól. Most, az elején mêg könnyebben el tudnának tántorítani téged a helyes úttól, de minél tovább jutsz, annál inkább lemorzsolódnak majd mellőled az ilyen tétlen, egyhelyben vergődő, rosszindulatú emberek.

Tarts ki, és menj tovább! Jó úton haladsz :D

2022. aug. 26. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
(Három év után meg biztosra veszem, hogy korrekt látszata van már az edzésnek, és még csak nincs is igazuk...)
2022. aug. 26. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
Én tíz év erőemelés után is megkapom rokonoktól, régi osztálytársaktól, hogy "te ilyen régóta jársz konditerembe, mégsincs nyolc kockás hasad és 50-es karod". Ilyenkor vissza szoktam kérdezni, hogy az üres rúddal le tudna-e guggolni, csak mert én a 240 kilóval feljövök kétszer. Mindig azok az emberek a legkritikusabbak, akiknek a napi sporttevékenysége annyi, hogy elsétálnak a lottózóba kitölteni egy tippmix szelvényt.
2022. aug. 26. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekik nincs rá pénzük, lehetőségük, vagy nem értik, miről szól ez az egész. Kénytelen leszel vagy leszarni, vagy visszaszólni, vagy kapcsolatot megszakítani, ha ez ennyire zavar.
2022. aug. 27. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!