Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik edzőterembe érdemes...

Melyik edzőterembe érdemes menni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy szeretnék edzeni... És nem voltam még ilyen helyen... Nem szoktak ott a többiek így... Keménykedni másokkal? Vagy érdemes esetleg felbérelni valakit, aki bevédene? Meg... Van ott személyi edző is? Ő sem szokott erősködni a többiekkel? Vagy érdemes lenne először otthon edzeni, hogy ne keménykedjenek a többiek velem, ha meglátják, hogy véznácska vagyok? Mit javasoltok?
2022. aug. 23. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Tök mindegy, nem, igen, igen, nem, nem, semmit.

Sorrendben válaszoltam az összes kérdésedre. Jövő héten suli.

2022. aug. 23. 17:17
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Tatabánya Mésztelep Gym, ott biztosan bevédenek.
2022. aug. 23. 17:18
 3/9 A kérdező kommentje:
1 - es, értem, köszönöm a válaszodat, de elakadtam. Ha senki sem keménykedik, akkor miért írod, hogy érdemes felbérelni valakit, aki bevédene? :O
2022. aug. 23. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Karancslapújtő,mészégető.Téglagyár gym.

Na jocóka ott majd eligazítanak az életet illetően.

2022. aug. 23. 18:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a legolcsóbb, útszéli, csupa rozsda terembe járok itt, van aki bakancsban, kantáros gatyában jön be edzeni. Nincs normális portaszolgálat sem, szerintem takarítani se szoktak. Senki nem keménykedik, senki nem szólogat be. Pont fordítva, általában a poénkodás megy, vagy csak a broscience. Amikor a politika kerül elő akkor mondanak meredek dolgokat az emberek de ignorálom. Ja és vannak véznák és kövérek is, nem csak 20 éve edző veteránok.
2022. aug. 23. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Amelyik a legkozelebb van
2022. aug. 23. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
6 - De ott sem szoktak így keménykedni az izmosabb fenegyerekek?
2022. aug. 23. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon ritka, par evente ha belefutsz ilyenbe. De kemenykedj vissza 🤷 azert mert izmos meg nem tud bunyozni meg ugyis csak a szaja jar. A legtobb helyen amugy kitiltjak azt aki balhezik..
2022. aug. 23. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktak keménykedni konditeremben. Mindenféle ember van, van aki kövér, vagy sovány van tini is meg olyan is aki középkorú.
2022. aug. 24. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!