Miért megy sokkal nehezebben a szumó felhúzás, mint a konvencionális?
Figyelt kérdés
Alacsony is vagyok, elvileg sokkal könnyebben kéne mennie.2022. aug. 15. 23:15
11/18 A kérdező kommentje:
Igen, akarok
Meg nem értem, hogy miért megy ilyen rosszul
2022. aug. 16. 22:42
12/18 anonim válasza:
Edzőn nem gondolkoztál még? Magyarországon vannak gyakorlatilag a legjobb erőemelő edzők európai viszonylatban.
13/18 A kérdező kommentje:
Csóró vagyok, nincs havi 20 ezrem edzőre
2022. aug. 16. 22:46
14/18 anonim válasza:
Hat pedig a versenyzeshez sok love kell 😀 draga a minosegi kaja, a sok kox, a felkeszito edzo stb
15/18 A kérdező kommentje:
Házi kajától is lehet fejlődni. Egy edző meg nem hiszem, hogy jobban értene hozzá. Amit tudnom kell, azt az interneten is megtalálom
2022. aug. 17. 09:42
16/18 anonim válasza:
Nézz utána akármelyik Powerbuilderes edző szakmaiságának, szaktudásának, referenciáinak, előéletének, reputációjának, és utána verd magad arra, hogy nálad jobban nem tudják a dolgokat ők se. Gondolom mennyire képben lehetsz, ha azt sem tudod megfejteni, miért vagy gyenge szumóban. Biztos konviban rohadt erős vagy.
17/18 A kérdező kommentje:
210 volt a felhúzás maxom gurtni nélkül
Szumóban 185 felett már csak gurtnival megy
Valszeg azért mert középen nincs recézve a rúd
2022. aug. 17. 11:26
18/18 anonim válasza:
Nem akartam beszólni amúgy, bocs, csak nekem nagyon szívügyem a powerlifting, és nehezen szívlelem, amikor valaki a hazai szakedzők tudását lebecsüli.
A rúd ilyen szempontból lehet hibád, persze. Az itthoni rudam nekem is pont ott nem barázdált, ahol kéne. Vegyél egy csúszásgátló ragasztószalagot, és helyezd fel rá. Nem a leginkább kézbarát opció, pláne ha hook gripben húzol, és mondjuk kicsúszik a súly, mert akkor le tudja kapni a bőrt rendesen, de stabil megoldás, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!