Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lábtolón meddig hajlitsam a...

Lábtolón meddig hajlitsam a térdem?

Figyelt kérdés

Azt olvastam hogy nem szabad kiakasztani a térdét de ha nem nyújtóm ki hanem a majdnem teljesen kinyújtott állapot előtt megállok és vissza engedem a súlyt akkor rohadtul fáj a térdem csak akkor jó ha víz szintig kinyujtom.

Hogy van ez?

2022. aug. 2. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:

ahogy olvashatod szakemberektől, fórumokon, úgy van.

Ha kinyújtod, rongálja az ízületeket. ha nem bírja a lábad, akkor csinálj mást, vagy lehet egyáltalán nem is kéne ilyesmit csinálnod, de zet orvos tudja megmondani. Valamint a kérdésed hajlítás volt, a válasz: derékszögig hajlítsd. Leírásba meg nyújtást írsz...oké. Hát ne nyújtsd ki teljesen, nem szabad, pont.

2022. aug. 2. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Hat kevered a fogalmakat... Mind1. +1 h ne nyujtsd ki teljesen, de szerintem inkabb guggolj. Hatasosabb es nem fog fajni tole mindened.. marmint ha tudsz szabalyosan edzeni
2022. aug. 2. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom hogy kiakasztásnál ha ugyanúgy befeszíted az izmaidat,ergó nem engeded el magad egy kicsit sem nem veszélyes vagy nem annyira...

De javítsatok ki ha nem így van

2022. aug. 3. 03:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat

Tehát úgy értettem hogy mikor ki tolom a súlyt akkor mennyire nyújtsam ki a térdem

2022. aug. 4. 00:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen 🤔 mindenki erre valaszolt
2022. aug. 4. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!