Melyik tömegnövelőt javasoljátok?
Ami nincs tele cukorral, illetve minőségi, nem olyan drága, tehát ár-érték arányban jó.
Tudom, hogy nem igazán szoktátok javasolni a tömegnövelőket, de nekem így egyszerűen kényelmesebb megoldani a fejlődéshez szükséges szénhidrát és fehérje mennyiség bevitelét.
Korábban (kb. 1 éve) eddig 3 gyártó tömegnövelőjét próbáltam:
Nutriversum - nem tudom pontosan, hogy melyiket, de rosszul oldódott, illetve hasmenésem volt tőle
Myprotein Weight Gainer Blend - Nagyon jól oldódott, jó íze volt
Nutrend Mass Gain Muscle Growth Support - Nagyon jól oldódott, és nagyon finom volt, ez volt a legjobb
(ez, ha nem ismernétek: [link]
Legszívesebben a Nutrend-et választanám megint. Van -e jobb javaslat?
Köszönöm.
Őszintén? Egyiket sem.
Tényleg nem viccből mondjuk, hogy semmi értelme ezeknek. Egészségtelen, cukrozott az összes.
Csakhogy bizonyítsam is: Az általad linkelt termék 100 grammjában 57g szénhidrát van, amiből 50g cukor.. (70g-os adagban, 40g szénhidrát, abbúl 35g cukor)
Vegyél inkább fehérjeport, mellé zabot+tojást(vagy tojásfehérjét)+banánt turmixolj össze (vagy bármilyen gyümölcs) és kész a tömegnövelőd.
Szénhidráttal tudsz variálni úgy, hogy több zabot teszel bele. Kalóriában is ugyanott vagy, sőt..
Értem, köszi a választ.
Meggyőztél, marad a fehérjepor akkor, legalább több pénzem marad, és egészséges is lesz!
Csatlakozom az elsőhöz.
Esetleg a turmixba tehetsz még mogyoróvajat is, abban sok a kalória.
És ha szar íze van, akkor mit fogsz csinálni? Kidobod?
Én is így jártam, és azóta sem vettem, 1000x jobb a szilárd kaja, és igen, sokkal jobban fogsz fejlődni tőle, mert több fajta tápanyagot juttattsz a szervezetnek
cukorral szerintem nincs baj, de a tömegnövelőnek tényleg semmi értelme.
jobban jársz a házilag összedobott tömegnövelővel ha szilárd kajából nem tudsz eleget betolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!