Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik tömegnövelőt javasoljátok?

Melyik tömegnövelőt javasoljátok?

Figyelt kérdés

Ami nincs tele cukorral, illetve minőségi, nem olyan drága, tehát ár-érték arányban jó.

Tudom, hogy nem igazán szoktátok javasolni a tömegnövelőket, de nekem így egyszerűen kényelmesebb megoldani a fejlődéshez szükséges szénhidrát és fehérje mennyiség bevitelét.

Korábban (kb. 1 éve) eddig 3 gyártó tömegnövelőjét próbáltam:

Nutriversum - nem tudom pontosan, hogy melyiket, de rosszul oldódott, illetve hasmenésem volt tőle

Myprotein Weight Gainer Blend - Nagyon jól oldódott, jó íze volt

Nutrend Mass Gain Muscle Growth Support - Nagyon jól oldódott, és nagyon finom volt, ez volt a legjobb

(ez, ha nem ismernétek: [link]

Legszívesebben a Nutrend-et választanám megint. Van -e jobb javaslat?

Köszönöm.

2022. júl. 19. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Őszintén? Egyiket sem.

Tényleg nem viccből mondjuk, hogy semmi értelme ezeknek. Egészségtelen, cukrozott az összes.

Csakhogy bizonyítsam is: Az általad linkelt termék 100 grammjában 57g szénhidrát van, amiből 50g cukor.. (70g-os adagban, 40g szénhidrát, abbúl 35g cukor)

Vegyél inkább fehérjeport, mellé zabot+tojást(vagy tojásfehérjét)+banánt turmixolj össze (vagy bármilyen gyümölcs) és kész a tömegnövelőd.

Szénhidráttal tudsz variálni úgy, hogy több zabot teszel bele. Kalóriában is ugyanott vagy, sőt..

2022. júl. 19. 19:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a választ.

Meggyőztél, marad a fehérjepor akkor, legalább több pénzem marad, és egészséges is lesz!

2022. júl. 19. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
Csirke rizzsel.
2022. júl. 19. 22:36
 4/6 sütőpor ***** válasza:

Csatlakozom az elsőhöz.

Esetleg a turmixba tehetsz még mogyoróvajat is, abban sok a kalória.

2022. júl. 20. 08:02
 5/6 anonim ***** válasza:

És ha szar íze van, akkor mit fogsz csinálni? Kidobod?

Én is így jártam, és azóta sem vettem, 1000x jobb a szilárd kaja, és igen, sokkal jobban fogsz fejlődni tőle, mert több fajta tápanyagot juttattsz a szervezetnek

2022. júl. 21. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

cukorral szerintem nincs baj, de a tömegnövelőnek tényleg semmi értelme.

jobban jársz a házilag összedobott tömegnövelővel ha szilárd kajából nem tudsz eleget betolni.

2022. júl. 21. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!