Üdv. Most kezdtem a tömegnövelést,heti 4-5 edzésem van.Colaval hidratálhatok?
Olyan kérdésem lenne,hogy mennyivel rosszabb az,ha a vizet colaval helyettesítem?Kreatint is szedek,és mindenhol azt olvasom,hogy kell a hidratálás,napi 3-4 l víz.
Ha üdítővel teszem ezt meg,hátráltatni fog?
Én is iszok üdítőt sport mellett, mert finom és jólesik, de ásványvizet is. Arányaiban az üdítő 1 pohár v doboz, a vízből lemegy 1-1.5L.
Csak cukros vackot ne igyál.
A tömegelés nem azt jelenti, hogy mehet minden szar, ehetsz-ihatsz mértéktelenül minden szemetet, tök mindegy, csak jöjjenek a kalóriák, jöjjenek a kilók. Élből naturál hobbigyúrósként nem tudom, hogy mit tömegelsz, pláne tudáshiányos kezdőként. Csak be fogsz hízni, de izmos nem leszel.
Ha neked az a terved, hogy ivóvizet egyáltalán nem fogyasztasz, hanem helyette csak cukorral, szörppel, aromával, színezékkel telenyomott hulladékot fogsz vedelni nap 3-4 literes mennyiségben heteken, hónapokon keresztül, akkor hajrá. Kíváncsi vagyok, hogy a szervezeted benyújtja-e a számlát. Az edzésprogramodról és az étrendedről nem is merek kérdezni, hiszen biztos mindkettő profi.
Egyet megsúgok,2.válaszoló!
Ez a több l cola már kb.7-8 éve rendszeres,hogy lemegy naponta,és köszönöm szépen,de nem nyújtotta be még a szervezetem be a számlát,sőt nagyon ritka az olyan egészséges ember mint én! ;)
22 évesen 68 kg vagyok,gondolom az annyira nem egészségtelen! ;)
Mondjuk ebben nemtudok nem igazat adni,hogy belső probléma lehet ettől függetlenül,ezzel valószínűleg nem mondasz hülyeséget.
A kérdésem meg pont azért tettem fel,mert ebben a témában tudatlan vagyok,ezért kértem segítséget!
Tömegelgéssel akkor kérdező aztán meg száradjál be, csak vigyázz, hogy a 8 kg zsír + 2kg bekötött víz mellett felszedett 129g izomból lehetőleg 100nál több ne menjen egy ki-beszáradós szálkásodás közepette naturálként
Amire még érdemes odafigyelned:
Anabolikus kerítés
BCAA
Glutamin
CH hintáztatás
Deload
Alapgyakorlatok kerülése
Garantált a siker
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!