Az érdekelne h ezeknek a naturál versenyeknek mennyire van renoméja az erősember világban? Mert ugye a testépítő világban a nem naturálok konkrétan semmibe nézik a natural versenyeket és a natural testepitoket mivel óriási a szakadék. Na most az erősembereknél is így van? Kiváncsi lennék nem naturál és naturál rekordokra különböző számokban, h mekkora a különbség. Egy naturál versenyző mint pl. Fekete Miklós milyen eredményt érne el egy nem natural versenyen, világbajnokságon? Vagy nem is tudna kvalivikálni?
2022. júl. 2. 03:01
1/8 anonim válasza:
Minden sport még az erőemelés is, versenyzés, és élsport szinten naturálban már rég kihalt. Minden versenyző doppingol, világversenyen meg aztán pláne.
2022. júl. 2. 04:57
2/8 anonim válasza:
Falunapos erősember versenyeknél szerintem még elképzelhető hogy mindenki naturál, Fekete Laci nyilván nem naturálként emelgette a 200kg-s kőgolyót fiatalon. Nívójuk nyilván nincs az ilyen versenyeknek egy WSM-hez vagy Arnold Classichoz képest, nem is az a céljuk.
2022. júl. 2. 10:48
3/8 anonim válasza:
Én öreg motoros az erősportokban, Laci bácsit meg baráti társaságát ismerem.
Nem koxolt ő sokat, de amit tolt, azt rendesen odarakta.90-es 2000-es évek elejénmég volt pár eredeti cucc, ilyen volt az iráni és pakisztáni teszto.Az olyat tolt,mint a megpakolt IFA a zebra előtt, mikor Sanyi bácsi az 5 sörtől nem veszi észre a gyalogost.
nem használt ő ez mellé dekát,meg szemest, azt mondta ami a testazonos az a legjobb.nos ebből nem kevés mennyiség injektálódott Laci báttya habtestébe.
De ő még mindig eltörpül azok mellett akik egy versenyre 5-6 cumót is betoltak.
Fekete Laci szerint az a naturál, aki gyengébben teljesít mint ő vagy a fia.
2022. júl. 4. 16:19
7/8 anonim válasza:
A Fekete-féle versenyeknek tudtommal rossz hírük van. Korábban az öreg kifejezetten olyan versenyzőket hívott meg, akiket le tudott győzni, illetve ő állította fel a verseny szabályait is. Én nagyon szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban is, hogy az erősportokban, a mai világban mennyire mennek a dolgok "naturálban".
Ez mellett a hírneve is megvan neki. Sokszor állította, hogy a világ legerősebb embere, holott az első háromba sem tudott bekerülni soha.
Nagyon drága a doppingteszt, nincs olyan szponzor aki mindig minden versenyen vállalná a költségeit! Lást naturál testépítés. Ott is kb. az utolsó két izomtalant tesztelik. Egyszer kérdezték a vezetőséget, hogy miért van így? Azt válaszolták, hogy ha az elsőket tesztelnék, megszünne a naturál vonal... Fekete Lászlóéknál sincs doppingteszt. Csak bemondják hogy van, de nincs. Mindig a saját erősségeikre szerveznek minden versenyt, és mindig meghívnak náluk gyengébbeket, így mindig ők győznek, ha meg ők győznek, nem kell dopping teszt mert nem érdekli őket hogy a többi kokszolt vagy nem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!