1/16 anonim válasza:
Nem. Lehet, hogy melegben van idejük rá, de nem normális.
2/16 anonim válasza:
Én hajnalban futok, akkor még nincs ennyire meleg, de ha nem tudnám máskor, akkor akár futné 37 fokban is. Nyilván kevesebbet a szokásosnál, és könnyűt, nem valami intenzív résztávosat.
3/16 anonim válasza:
Nem, ilyenkor otthon kell ülni, 20 fokosra felnyomott klímában a kádban fekve pityeregve jéghideg borsodit kell vedelni. Az a normális.
4/16 anonim válasza:
Erre mondta valamikor kémia tanárunk: normális, csak ab.
5/16 anonim válasza:
Én tegnap csak éjjel egykor mentem le futni, és még akkor sem bírtam rendesen lefutni a távomat, szakaszokat gyalogoltam közben. Szóval én biztos nem lennék képes kánikulában futni, és erős a gyanúm, hogy nem is túl egészséges.
7/16 anonim válasza:
Hááát, nem tudom.
Én múlt hétig reggel 7:30-8 között kezdtem futni, ezen a héten 7-kor, pulzusalapú edzésen vagyok, így az átlagtempóm pl. ma reggel 7-től a 7:15-7:30 perc/km helyett 8:15 volt. Pedig "csak" 30 fok volt, nem 37.
Egyfelől irigylem, ha ennyire bírja a meleget, másfelől mégis mekkora terhet kaphat a szervezete??
8/16 anonim válasza:
Azért egy edzett, mozgáshoz szokott szervezetnek ez nem olyan óriási megterhelés ám. Persze, nyilván kisebb a teljesítőképesség ilyen kánikulában, valamint a folyadék és az ásványi sók pótlására nagyon oda kell figyelni, de hogy emiatt ne lenne normális valaki, az elég erős felvetés. Hogy a kérdésre válaszoljak: igen, szerintem normális az, aki a rendszeres edzéseit nem dobja sutba pusztán amiatt, hogy most éppen nyár (és az évszaknak megfelelő időjárás) van.
9/16 anonim válasza:
Hat ha egeszseges es hozza van szokva nem ilyen szezon edzo akkor miert ne
10/16 anonim válasza:
Amugy nem teljesen mindegy hogy ki milyen idopontban? Milyen melegben/hidegben fut? Foglalkozzon mar mar mindenki sajat magaval. Azzal tobbre mennenk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!