Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idö helyre jönni?

Semuhi kérdése:

Mennyi idö helyre jönni?

Figyelt kérdés

Helyesîrási hibákért bocs..

Sziasztok már egy éve kondiztam imádtam imádom.. nagyon megszedtem magam .. szakitás után csak alkohol semmi kaja napi 11-12 sör mindennap ezt tolam 11 napig . Nyilvan leeresztettem ilyenkor mennyi izom vesztés van ? Mennyi idö vissza szedni???

2022. jún. 30. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Yoda mester tud már csak helyrerakni. Luke tudja az utat hozzá. Az erő legyen veled!
2022. jún. 30. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Egy év gyúrás után (amely idő alatt nyilván hatalmas izomtömeget építettél fel) kihagytál 11 napot, és ezeken a napokon még sört is fogyasztottál. Hát annak a három-négy grammnyi izomveszteségnek a visszaszerzésére talán 1 teljes edzés is kelleni fog, de akár még a 2 edzés is előfordulhat (ez attól függ, hogy mennyire keményen nyögdécselsz bicepszezés közben).
2022. jún. 30. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
10 hónap
2022. jún. 30. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

Itt már csak a kox segíthet, vagy már az sem.

Azért egy próbát megér elkezdeni újra mozogni, hátha...

A combizom az első, ami úgy szokott dönteni sajnos hamar, hogy ha nem kap terhelést, akkor pálcikásodik, de ennyi idő alatt még abból sem vesztettél, de érdemes lábbal kezdeni pont ezért.

2022. jún. 30. 14:33
 5/5 NTBS ***** válasza:
Egy-két hét, de ne söröz tovább.
2022. jún. 30. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!