Miert izmosodom ilyen gyorsan?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja heti öt órát tornázom es emellett nem eszem kulon semmilyen feherjet pluszban porban vagy ilyesmi. az etkezesemben is nagyon keves feherje van, sokkal tobb gyumolcs. miert izmosodom megis ilyen gyorsan? a hasam mar kockasodik a vallam pedig gombolyodik, bicepszem is mar most eleg nagy 32N. 172 cm 70 kg atlagos testalkat. szoval nem is vagyok vekony2022. jún. 22. 18:41
11/23 anonim válasza:
beléd élvezett Songoku miközben aludtál. Úgy leszel testépítő bajnok hogy még hormonkúra sem kell. Hajrá! Ne hallgass a többiekre, csak irigyek!
12/23 anonim válasza:
170cm 70kg nőnél átlagos testalkat, mesélj még
13/23 anonim válasza:
Milyen tornát csinálsz? Használsz súlyzókat?
14/23 anonim válasza:
Ezt nem értem, megfelelő kalóriabevitel nélkül,hogy tud izmot építeni valaki?
Ez egyszerű ha nem eszel,nem hízól)
15/23 A kérdező kommentje:
Rubint Réka tornáit szoktam. 1kgos kézi sulyzót használok hozzá. Izmos vagyok azért vagyok 70 kg... nem vagyok kövér. Csak nem értem miért épül ilyen gyorsan izom, mikor mások rengeteg fehérjét esznek és több idő mig valami latszodni kezd.
2022. jún. 22. 22:04
17/23 anonim válasza:
Számomra is szokatlan válaszod, keresem az okát. Viszont ha az izmosodás volt a célod, akkor ez szuper jó dolog, hogy ilyen jól reagál az edzésre szervezeted! Kíváncsi lennék azokra az izmokra!
18/23 anonim válasza:
Szerintem mindenki kíváncsi a nagy izmaidra, vagy különben senki nem hisz neked :D
19/23 anonim válasza:
Fehérje nélkül izmosodni... Hihető!😂😂
20/23 anonim válasza:
Rubint Réka?
Helyedben óvaton lennék több embert is ismerek akik nem figyeltek oda, és az első 2 hónapban véletlenül kigyúrták magukat. Sajnos most már örökké izmosak lesznek, az ajtón alig férnek be
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!