Van esélyem a színpadon így?
Figyelt kérdés
szélesebb csípő, meg a mellem közepén nem ér össze az a rész hanem össze vissza külön életet él, ezeken kívül már sikerült összehoznom egy atletikusabb, esztétikusabb formát, tehát látszik hogy már azért elkezdtem komolyabban nyomni2022. jún. 20. 14:10
1/10 anonim válasza:
A leírás alapján én szinte biztos vagyok abban, hogy te vagy Magyarország legjobb testépítője. Talán a videóban szereplő Durándai Pali tud még a tiédnél is jobb formát felmutatni (neki ráadásul barnító sem kell), de meggyőződésem, hogy pár hónapon belül még őt is lekörözöd:
https://www.youtube.com/watch?v=TfzMwMjf4oM
Egy képet esetleg láthatunk a fizikumodról? Megtisztelnél!
2/10 anonim válasza:
Egyed te is a cukkinitócsnit 😃 valami barom azt írta az formát ad 😃
3/10 anonim válasza:
Persze, akár színészként, énekesként, akár díszlettervezőként, világosítóként, súgóként.
4/10 anonim válasza:
Nyerni valszeg nincs, talan dobogora se de kep nelkul passz. Ha nem vagy szinte tokeletes kb csak idopazarlas. Kiveve ha a reszvetel okoz oromot
5/10 anonim válasza:
Nekem is van két fülem meg szemem, ez ugyanolyan.
Fotózd le magad, keress képet neten versenyzőkről és hasonlítsd össze.
7/10 anonim válasza:
Értem, hogy félsz képet kirakni arc nélkül is, de azért ennél lehetne részletesebb a leírás.
8/10 A kérdező kommentje:
#7nem tudom, hogy kell képet csatolni a kérdéshez, feltölteni, gyakorin,eddig nem is tudtam hogy lehet
2022. jún. 21. 15:35
9/10 anonim válasza:
Töltsd fel a képet erre az oldalra, aztán linkeld be ide kommentben. Nagyon várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!