Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges, hogy azért vagyok...

Lehetséges, hogy azért vagyok incel mert naturálba tolom?

Figyelt kérdés

Alapvetően ha nem nagyon eszek és sportolni sem sportolok akkor olyan 64-65 kg vagyok (180cm). Ha pedig eszek rendesen de nem gyúrok akkor olyan 66-68kg. Viszont ha lejárok gyúrni és még aerob mozgást is csinálok (hogy az izom-zsír arány mégjobb legyen) akkor valahogy 75-76 kilónál nem sikerül tovább jutni. Noha egyre több súlyt tudok felemelni, de egy idő után valahogy megállok 76 kg-nál. 68-ról 76-ig tudok eljutni kb. Bár amikor már 75 vagyok akkor már általában olyan edzéseket és súlyokat használok amit általában a tőlem 10-20kg nehezebb emberek használnak.

Viszont nem használok semmit. Azaz semmi szteroid-félét. Fullra naturálba tolom. Csak odafigyelek, hogy meglegyen a napi 2g/kg protein (lehetőleg jóféle aminosavakból) és ennyi.

Azonban ettől függetlenül incel is vagyok.

Lehet, hogy a kettő összefügg?

Talán el kellene kezdeni cuccozni és akkor megoldódna a problémám?

2022. jún. 17. 22:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Van egy pár csaj rosszlányokon akiknél nem érzel ilyet…

Amúgy meg ha csajt akarsz kezdj el csajozni…

Olyan ronda szerencsétleneket tudok fejből akiknek mind van csajuk… hogy egyiknél sem lehetsz rusnyább…

2022. jún. 20. 07:18
 22/30 anonim válasza:

Az utolsóhoz kapcsolódva, mivel nagyon jó haver, nyilván nem fogok képet csatolni, de hidd el, mind a volt nője, mind a felesége látványosan jobbak nőben, mint ő pasiban.

Mondjuk, ki kéne mozdulnod egy-egy estére, nyakadba venni a várost, akár ingyenes szabadtéri rendezvényeken ismerkedni. Spontán, laza módon. Hidd el, ha nem vagy tényleg Quasimodo, viszont közvetlen, mosolygós vagy, a csajok is előbb- utóbb jönni fognak.

2022. jún. 20. 16:29
 23/30 anonim ***** válasza:

21, 22:

Én olyat ismerek, akinek volt tök normális kinézetű nője, aki 160 centi, úgy vigyorog a hiányos fogsorával, mint egy szellemi fogyatékos, aránytalan testalkatú, semennyire sem izmos, és megszólalni alig bír.

2022. jún. 20. 16:46
 24/30 anonim válasza:
Igazából ennyi, nem kell ezt tulragozni.
2022. jún. 20. 16:59
 25/30 anonim ***** válasza:

Tudomásom szerint a nő bevonzása az személyiségfüggő és sokkal inkább lelki kérdés, mintsem a külsőségek általi.

Az ilyen gyúrós, márkáscuccos, drágakocsis imázs inkább aranyásókat vonz, mint meghitt szövetségest.

2022. jún. 20. 19:25
 26/30 anonim ***** válasza:
Vagy menj el salsàzni, ha ott nem tudsz felszedni egy milfet, akkor nem incel, hanem szellemi fogyatèkos vagy... bár a kettő szerintem egy és ugyan az.
2022. jún. 20. 23:20
 27/30 anonim ***** válasza:
Az hát, nyomorék kis pecs
2022. jún. 21. 05:32
 28/30 anonim ***** válasza:
92%

25-ös válaszoló vagyok.

Annyit még a Kérdező részére: szerintem abszolút rossz nézőpontból szemléled a dolgot. Ezt nem ítélkezésnek vagy bántásnak szánom, de ez kicsit olyan, mintha egy személygépkocsi teljesítményét a fényezése színe alapján akarnánk megítélni. Az egész egyfelől nagyon komplex, másfelől pedig nagyon egyszerű. Komplex, mert valamilyen szinten persze, van szerepe a külsőnek, ha más miatt nem is, az önbizalom és az abból jövő kisugárzás okán. Ugyanakkor meg egyszerű is, mert az ember nagyon szereti túlbonyolítani a dolgokat, holott sokkal egyszerűbb megoldások is vannak.

Én elengedném ezt a görcsös megfelelést és inkább a személyiségemre koncentrálnék. Magam is incel vagyok, magam is sokat kínlódtam, hogy rengeteg személyiségfejlesztés ellenére miért vagy nullanihilsemmi, vagy csupa kekeckedő, ellenségképkomplexusos nőt vonzok be. Aztán egy pszichológus hívta fel a figyelmemet arra, hogy önkéntelenül is, de ellenségesen beszélek a nőkről. Hozzátette, hogy jogosan, hiszen voltak méltatlan rossz kapcsolataim és mások hülyesége miatti elszenvedéseim, de fókuszáljak arra, hogy az ezután megismert hölgyek nem ugyanazok, nem ők, akik anno bántottak, vagy hülyén viselkedtek velem. Empatikusan nem leoltott, hanem elfogadta az érzéseimet, de gyakorlati tanácsot adott, hogyha feljön ez az ellenségesség, akkor próbáljam továbbengedni és arra gondolni, hogy ez a nő nem az a nő. És ilyenkor tökmidegy, hogy Devergo vagy F&F, tökmindegy, hogy Rolex vagy Casio, Porsche vagy Suzuki, tökmindegy a testzsírszázalék, stb.

Persze nem bagatellizálom a külsőségek és a minőségi kiegészítők fontosságát sem, de saját példám is mutatja, hogy nem állok rosszul státusszimbólumokkal én sem, de mégsem voltam sikeres a nőkkel.

Amióta ez a pszichológiai konzultálás megtörtént, azóta sokkal jobban észrevesznek és kommunikatívabbak is velem. Tehát elindultam az úton.

Nekedi s azt kellene tenned, hogy kikutatod a taszítás egyszerű és kézzelfogható okait, ezt igyekszel elhárítani és lehet, hogy változik a nők hozzádállása. A kilók, meg a ruhák, meg az alkat, ezekkel nyugodtan foglalkozz, de nem ez a fókusz, hanem a taszítás oka.

A többi válaszolónak: bántással, ítélkezéssel, leoltással nem segítünk egy gondban lévő kérdezőnek. És egy tánciskolában sem törvényszerű, hogy az ottani felhozatalból rögtön lesz valaki.

2022. jún. 21. 11:20
 29/30 anonim ***** válasza:
Kérdező amúgy minek görcsölsz rá? Majd lesz nőd, ne kattogj rajta. Lefogadom, hogy teljesen normális a kinézeted, csak bedumálod magadnak ezt a hülyeséget.
2022. jún. 21. 11:47
 30/30 anonim ***** válasza:

Mi köze a testépítésnek ahhoz hogy te incel vagy?

Persze jobban nézel ki ha edzel de ez önmagába nem fog neked senkit se szerezni.

Először is fölös a szexre rágörcsölni, mert a saját dolgodat nehezíted ezzel, próbálj meg elbeszélgetni emberekke, aztán valakivel úgy is össze fog jönni valami.

Szociális skilljeidet érdemes fejleszteni azzal, hogy beszélsz élőben emberekkel, legyen az nő, férfi, idős néni vagy bácsi, lényegtelen. Ismerj meg embereket.

2022. jún. 21. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!