Lehetséges, hogy azért vagyok incel mert naturálba tolom?
Alapvetően ha nem nagyon eszek és sportolni sem sportolok akkor olyan 64-65 kg vagyok (180cm). Ha pedig eszek rendesen de nem gyúrok akkor olyan 66-68kg. Viszont ha lejárok gyúrni és még aerob mozgást is csinálok (hogy az izom-zsír arány mégjobb legyen) akkor valahogy 75-76 kilónál nem sikerül tovább jutni. Noha egyre több súlyt tudok felemelni, de egy idő után valahogy megállok 76 kg-nál. 68-ról 76-ig tudok eljutni kb. Bár amikor már 75 vagyok akkor már általában olyan edzéseket és súlyokat használok amit általában a tőlem 10-20kg nehezebb emberek használnak.
Viszont nem használok semmit. Azaz semmi szteroid-félét. Fullra naturálba tolom. Csak odafigyelek, hogy meglegyen a napi 2g/kg protein (lehetőleg jóféle aminosavakból) és ennyi.
Azonban ettől függetlenül incel is vagyok.
Lehet, hogy a kettő összefügg?
Talán el kellene kezdeni cuccozni és akkor megoldódna a problémám?
Nem, nem ezt jelenti.
Incel egy mozaikszó, INvoluntary CELibate, magyarul önkéntelen egyedülálló. Tehát minden olyan férfi aki akarata ellenére szingli.
Minden más csak belemagyarázás és nem feltétlenül jár együtt az incelséggel
Azért nem vagyok aluliskolázott. Rondának se vagyok annyira ronda (legalábbis nem írta senki ezt).
A prostizás nem érdekel, mivel ez nem csak a szexről szól. Meg annál nincs vágyölőbb amikor érződik egy nőn, hogy nem saját magától szexel velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!