Rajtam kívül másokat is idegesít ez a "menjél gyúrni" szöveg? Miért ennyire túlértékelt konditerme lejárni?
"Miért vannak ennyire leragadva a gyúrásra?"
Mert a mai világban a gyúrás olyan divat, mint 15 évvel ezelőtt a futás. Ez a mainstream, ez van. Szerintem ez baj, ugyanis az ilyen emberek miatt nem férsz oda a guggoló kerethez és a fekvenyomó padhoz. Te mennél edzeni, dolgozni, fejlődni, csinálni, de nem férsz azoktól az emberektől, akik lejárnak gépeket rángatni divatból, instára feszítős képeket kiposztolni a 35-ös karjukról, aztán pár hónap múlva nyomtalanul eltűnni. A gond az, hogy pár hónap múlva új turnus érkezik a helyükre.
“Én most egy fizetős otthoni cardio, erősítő edzés programokat csinálok”
LOL
"Én most egy fizetős otthoni cardio, erősítő edzés programokat csinálok"🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Komoly pali lehetsz!😂
Tulertékelt?
Ember ajánlom neked hogy menj el egy olyan helyre ahol sokan vannak.
Nezz szet.Es láthatod hogy az átlag 80%a semmit se csinál.Ebböl le van pukkanva legaläbb 70%a.A 10%on azert nem lätod mert vagy meg fiatal vagy ruhäban nem egy dagadt disznó hanem vékony.
Morszägon kvära nincs hagyománya a rendszeres sportnak.Van heti 3 tesióra esetleg egy kis foci ,kosarazäs a haverokkal,majd betölti a 25 öt es annyi.
A "lemegyek meló utàn egy kicsit lötyögni" nem edzés,hanem társasági színtér,kellemes lazulás a pultnàl,meg csajok bàmulása.
De ez a termeseknek elég is.Csak fizesse be a berletet minel több ember,oszt öle le se menjen csak havi egyszer,az se érdekli.Ehhez kell hogy kellemes legyen a klíma,zene.Legyenek csilivili gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!