Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rajtam kívül másokat is...

Rajtam kívül másokat is idegesít ez a "menjél gyúrni" szöveg? Miért ennyire túlértékelt konditerme lejárni?

Figyelt kérdés
Annyiféle sport van, mint az égen a csillag. Én most egy fizetős otthoni cardio, erősítő edzés programokat csinálok, az egyik barátommal felesbe fizetjük, egy év alatt látszik rajtam változás. Ezen kívül annyiféle lehetőség van mozgásra, sportokra. Miért vannak ennyire leragadva a gyúrásra?
2022. jún. 12. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Csak téged idegesít.
2022. jún. 12. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Mert ez a leghatékonyabb és legegyszerűbb módja, hogy jól nézz ki és mindenki aki sportra adja a fejét elsősorban jól akar kinézni.
2022. jún. 12. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

"Miért vannak ennyire leragadva a gyúrásra?"

Mert a mai világban a gyúrás olyan divat, mint 15 évvel ezelőtt a futás. Ez a mainstream, ez van. Szerintem ez baj, ugyanis az ilyen emberek miatt nem férsz oda a guggoló kerethez és a fekvenyomó padhoz. Te mennél edzeni, dolgozni, fejlődni, csinálni, de nem férsz azoktól az emberektől, akik lejárnak gépeket rángatni divatból, instára feszítős képeket kiposztolni a 35-ös karjukról, aztán pár hónap múlva nyomtalanul eltűnni. A gond az, hogy pár hónap múlva új turnus érkezik a helyükre.

2022. jún. 12. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert sokan azt hiszik hogy ha lejárnak a terembe akkor olyanok lesznek mint pl Dominick Nikolai. Egy pár hétig bohóckodnak, aztán már teszik ki magukról az "előtte utána" képeket, meg pózolgatnak a napi 6 doboz csirke rizsükkel, az idiótábbak ki is írnak a képeikhez mindenféle fancy bölcsességeket, mint a "könnyű nap tegnap volt", vagy "mától ez az életem"
2022. jún. 12. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

“Én most egy fizetős otthoni cardio, erősítő edzés programokat csinálok”

LOL

2022. jún. 12. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

"Én most egy fizetős otthoni cardio, erősítő edzés programokat csinálok"🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Komoly pali lehetsz!😂

2022. jún. 12. 23:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én környeztem teljesen más, a többség nem sportol aki pedig igen az inkább csak kardiózik. Azonkívül ha van aki tudatosan, progresszíven eddz, nem csak a gépeket húzkodja egy jó sport tud lenni a testépítés. Amit a többség csinál a teremben, hogy 20 kilós súllyal a guggolókeretbe kapaszkodva próbálnak oldalemelni, csinálják a vállvonogatást és fejjel lefelé rángatják a kábeles gépeket, annak tényleg nincs sok értelme és kevesen csinálják hosszú távon mert nem sok eredménye lesz.
2022. jún. 13. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Tulertékelt?

Ember ajánlom neked hogy menj el egy olyan helyre ahol sokan vannak.

Nezz szet.Es láthatod hogy az átlag 80%a semmit se csinál.Ebböl le van pukkanva legaläbb 70%a.A 10%on azert nem lätod mert vagy meg fiatal vagy ruhäban nem egy dagadt disznó hanem vékony.

Morszägon kvära nincs hagyománya a rendszeres sportnak.Van heti 3 tesióra esetleg egy kis foci ,kosarazäs a haverokkal,majd betölti a 25 öt es annyi.

A "lemegyek meló utàn egy kicsit lötyögni" nem edzés,hanem társasági színtér,kellemes lazulás a pultnàl,meg csajok bàmulása.

De ez a termeseknek elég is.Csak fizesse be a berletet minel több ember,oszt öle le se menjen csak havi egyszer,az se érdekli.Ehhez kell hogy kellemes legyen a klíma,zene.Legyenek csilivili gépek.

2022. jún. 13. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsesz az irásért.Még annyit hogy sztem nem túlértékelt.Az lehet hogy a te környezetedben ez a tapasztalatod,de ez szubjektiv.Pldául ahol én lakom ott sokan futnak.Napi szinten rengeteg futóval találkozom.Ugy tünhet mintha télleg mindenki futkározna.Pedig nem.
2022. jún. 13. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!