55 cm kar elérhető naturálan?
Natur 50 cm kart láttam már, de egy ismerősünk itt a környéken, ő erőemelő,kb ekkora a karja,állítása szerint naturál.
Ha keményen nekikezdek edzeni, kajálni ekkora kart én is eltudok érni, az se baj ha zsírosan
Én is szeretnék nagy kart, de nekem lassan növekszik..
Nekem is vannak ilyen ismerőseim, de ő nekik alap testsúly 110kg amihez már alap egy 45+ kar, de egy mint magam fajta vékony genetikájú sosem lesz akkor karom.
Egyébként sose értettem miért számít ez hogy 50es kar legyen.
Egy szép kidolgozott 45 ös ami szálkás szerintem többet ér. Pláne nem egy emberrel edzettem az elmúlt 10 évben, és volt aki hiába akkora a karja lufi erő volt benne.
Összevetve ha vékony genetikád van lehetetlen, ha zsíros genetikád van kivitelezhető.
Szálkásan 50cm sem, egyébként miért? Hacsak nem profi szkanderos vagy (pl Denis Cypelenkov, Levan Saginashvili) 50cm körfogat felett, átlagmagassággal abszolút csak korlátozni fog ekkora kar és nem fogsz vele nagyobb erőt kifejteni mint mások egy emberi méretű felkarral. A könyökhajlatod derékszögben már elkezd feszülni, ingbe öltönybe alig fog beférni, úszásban atlétikában küzdősportban szintén csak korlátozni fogja a mozgásod, lassítani és fárasztani fog.
Persze ha az a cél hogy a kocsiból kilógatva feszíts vele, akkor nem szóltam.
Még az 50 se érhető el naturalban, akit te láttál 50-es karral annak is 5-6 cm háj lehetett a karján vagy csak azt kamuzta h naturál, közben meg nem. Ha dagadt leszel, lehet 60-as karod is úgy nem nehéz, az erőemelő ismerősöd is egy tipikus malacforma erőemelő lehet, a karján van kb. 10 centi háj.
Naturálban 45 már qurva jó eredmény és évek elérni. Naturálban ezerszer jobban néz ki egy szálkásabb 42-45-ös kar ahol tonusos a bicepsz, tricepsz, szépen látszik a váll kerek formája mint egy 50-55-ös kar ami egy zsírmassza, tonusossag nulla, ilyet bármelyik dagadt férfi fel tud mutatni.
Ja azok a Matilda Crawford -féle karok perszehogy elérhetöek.
Sokat kell enni és egy sonkaszerü hájas valamit ki lehet hozni természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!