Szálkásításkor egyszerűen ki vagyok készülve. Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Április elején kezdtem el szálkásítani. Júliusi nyaralásra volt a célom leszálkásodni.
175 cm 83kg 26 éves férfiként kezdtem. Kb 1800 kcal körül ettem, nagyrészt csirke-rizs ment, sikerült is tartanom a diétát szépen. 78 kg-ra mentem le. De most már nem bírom. Sokat vesztettem erőben, fáradt, ingerlékeny vagyok. Sokszor fáradtabban kelek fel mint ahogy lefeküdtem aludni. Magas az éber alvásom. Erőtlen, kedvetlen vagyok.
Létezik hogy egyszerűen nem bírok a szálkásítást?
2022. jún. 1. 21:33
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen csak túlhajtod magad. Teendő: ne csináld ezt, fordulj ehhez értő szakemberhez.
2/5 anonim válasza:
Miért csak csirkerizs, a hatósági ár miatt?
3/5 anonim válasza:
Kokszos sportolók sem bírják a kalóriadeficitet két hónapon keresztül, hiszen az egész szervezet megsínyli. Akkor te ne csodálkozz, hogy gyengébb vagy, ingerültebb vagy.
5/5 anonim válasza:
Semmi extra, kicsit odavágtál az idegrendszerednek, illetve adtál egy kövér pofont az anyagcserédnek. Amúgy minden ok.
AMúgy megéri hónapokig sanyargatni magad azért, hogy a tengerparton a pár 1000 dagadt között neked kockáid legyenek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!